Noutati


Declaraţie privind politica externă a României

10 iun 2013

România redevine un stat cu un cuvânt de spus în politica internaţională.  În ultimul an, prim-ministrul Victor Ponta a bifat o serie de întâlniri şi vizite oficiale în Franţa, Danemarca, Austria, Italia, Belgia şi Polonia. Săptămâna aceasta este marcată de două evenimente speciale şi anume vizita  premierului în Germania şi în Slovacia.  Deplasarea premierului în Germania este cu atât mai importantă cu cât ultima vizită a unui premier român în această ţară, şi la acest nivel, a avut loc în 2006.
Mircea Drăghici a sărbătorit copiii din Nucşoara, Berevoieşti, Aninoasa şi Corbi

1 iun 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici a continuat tradiţia şi a sărbătorit Ziua de 1 iunie printr-o petrecere de basm oferită în dar copiilor din Nucşoara, Berevoieşti, Aninoasa şi Corbi! Dacă în anii precedenţi a sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului alături de micuţii din Curtea de Argeş, anul acesta deputatul social democrat a decis să îndrepte personajele copilăriei într-o superbă zonă montană.
Rezilierea contractului cu Bechtel, un prim pas pentru finalizarea Autostrăzii Transilvania

31 mai 2013

Joi, 30 mai 2013, guvernul condus de premierul Victor Ponta a anunțat oficial rezilierea contractului cu Bechtel privind construcţia Autostrăzii Transilvania.

În acest sens, deputatul PSD Mircea Drăghici  și-a exprimat convingerea că rezilierea reprezintă un semnal foarte bun pentru colegiul pe care îl reprezintă în Parlament, prin prisma premiselor de finalizare a autostrăzii Transilvania, inclusiv a tronsonului Pitești-Sibiu, în perioada programatică financiară viitoare.
Comunicat de presa

30 mai 2013

Astăzi, 30 mai 2013, de la ora 11.00, deputatul PSD Mircea Drăghici a participat la Şedinţa Colegiului Prefectural din Argeş. Întrevederea a avut loc în Sala Mare a Consiliului Judeţean Argeş, alături de deputatul Mircea Drăghici au participat şi alţi parlamentari USL ai judeţului Argeş precum deputaţii Simona Bucura Oprescu şi Radu Vasilică, cât şi senatorii Constantin Tămagă şi Ionuţ Elie Zisu.
Problema lipsei plăcuțelor de identificare a blocurilor din Curtea de Argeș, soluționată

29 mai 2013

Marţi, 28 mai 2013, la iniţiativa domnului deputat Mircea Drăghici, o echipă formată din 12 reprezentanţi ai Organizaţiei de Tineret a PSD Curtea de Argeș a început inscripţionarea blocurilor ale căror plăcuţe de identificare lipseau ca urmare a termoizolării acestora. Acţiunea va continua şi astăzi, 29 mai 2013, cât şi la începutul săptămânii viitoare. După prima zi au fost inscripţionate 36 de scări din 21 de blocuri ce se află în cartierul Progresu.
Youth in Action- o oportunitate deosebită pentru tinerii români

22 mai 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici, susţinător activ al proiectelor pentru tineri şi militant pentru rolul deosebit de important jucat de generaţia tânără în dezvoltarea socio-economică a societăţii româneşti, este de părere că participarea tinerilor din Curtea de Argeş la schimbul de experienţă din Macedonia reprezintă un lucru foarte bun în vederea implicării acestora în proiecte viitoare care vizează dezvoltarea comunităţii argeşene.
DECLARAŢIE POLITICĂ PRIVIND MODIFICĂRILE ADUSE CODULUI SILVIC

21 mai 2013

Un proiect deosebit de important pentru această zonă este reprezentat de proiectul inițiat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară A.D.I. MOLIVIŞU, denumit Crearea Infrastructurii Generale și Specifice Activităților de Turism din Arealul Climatic Ghițu Molivișu. Acesta vizează dezvoltarea unei stațiuni turistice cu funcționare pe tot parcursul anului ce s-ar putea transforma într-o alternativă viabilă pentru Valea Prahovei și într-un veritabil motor de creștere economică și creare de locuri de muncă în zonă.
Deputatul tău, Mircea Drăghici, de vorbă cu cetăţenii din Curtea de Argeş

16 mai 2013

Joi, 16 mai, deputatul PSD de Argeş, Mircea Drăghici s-a întâlnit cu cetăţenii din colegiul său înscrişi la audienţe. Astfel, un număr de 29 de argeşeni au venit la cabinetul parlamentarului pentru a-i expune diverse situaţii cu care se confruntă şi pentru a solicita ajutor în rezolvarea anumitor litigii. Problemele ridicate de argeşeni fac referire la aspecte tehnice legate de asfaltarea unor drumuri, de dificultăţi în găsirea unui loc de muncă, a unei locuinţe sau cazuri sensibile de natură medicală.
DECLARAŢIE PRIVIND CREŞTEREA AJUTOARELOR SOCIALE

14 mai 2013

Măsura creşterii ajutoarelor sociale vine ca o continuare a celorlalte demersuri de a înfăptui dreptatea socială precum: reîntregirea salariilor bugetarilor, returnarea către pensionari a CAS încasat ilegal de guvernele PDL sau creşterea salariului minim pe economie. Iată că oprind risipa şi hoţia am relansat economic România şi am asigurat stabilitate macroeconomică.
AM TRIMIS MESAJUL TĂU CĂTRE EUROPA

10 mai 2013

Joi, 9 mai, cu ocazia Zilei Europei, câteva sute de argeșeni din Curtea de Argeș au participat la evenimentul denumit Trimitem mesajul tău către Europa, organizat de deputatul PSD Mircea Drăghici împreună cu Organizația de Tineret PSD Curtea de Argeș.
MESAJ CU OCAZIA ZILEI EUROPEI

9 mai 2013

Ziua de 9 mai are pentru poporul român o semnificaţie deosebită. Astăzi, sărbătorim Ziua Independenţei proclamată în 1877, Victoria Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial la 9 mai 1945, dar şi Ziua Europei. În anul 1985, Consiliul European de la Milano a ales data de 9 mai ca zi a Europei. Este un moment de sărbătoare pentru Uniunea Europeană în ansamblu, pentru statele membre şi cetăţenii acestora.
Mesajul deputatului PSD Mircea Drăghici cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului

2 mai 2013

Stabillită prin lege în 2004, România sărbătorește astăzi Ziua Națională a Tineretului, un prilej deosebit pentru a sublinia faptul că implicarea socială, economică și politică a tineretului reprezintă un factor esențial pentru dezvoltare și pentru întreaga societate.
DECLARAŢIE PRIVIND PROGRAMUL DE SPRIJINIRE A DEBUTANŢILOR ÎN AFACERI

23 apr 2013

În calitate de membru al Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi din Camera Deputaţilor, am susţinut Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 279/ 2005 privind ucenicia la locul de muncă. Acest proiect privind ucenicia la locul de muncă va contribui la accelerarea eforturilor de promovare a primului contact al tinerilor cu viaţa profesională şi participarea acestora pe piaţa forţei de muncă. De asemenea, iniţiativa prevede uşurarea procedurilor angajatorilor care organizează stagii de practică şi finanţarea acestora din fonduri europene.
COMUNICAT DE PRESĂ

18 apr 2013

"Cu toţii ştim că judeţul Argeş este unul dintre judeţele ţării cu o puternică rezonanţă istorică. Fie că ne referim la cele trei municipii ale judeţului, la oraşele Mioveni, Costeşti, Topoloveni sau Ştefăneşti, cât şi la comunele judeţului, pretutindeni vom regăsi monumente istorice şi situri arheologice care păstrează vie istoria locului, ducând generaţie după generaţie mesaje vechi de sute sau chiar de mii de ani" a declarat Mircea Drăghici.
DECLARAŢIE DE PRESĂ

17 apr 2013

Astăzi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, am participat le şedinţa în cadrul căreia Guvernul USL şi-a angajat răspunderea asupra Proiectului de lege privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România.
DECLARAŢIE PRIVIND CREŞTEREA ECONOMICĂ DIN ROMÂNIA

16 apr 2013

Datele oficiale publicate de INS în ceea ce priveşte creşterea estimată a economiei, în 2012, de 0,7% în termeni reali, cu mult peste ritmul anticipat anterior, de 0,3%, demonstrează, aşa cum am precizat şi cu alte ocazii, că actuala guvernare îşi respectă promisiunile şi că avem deja stabilitate economică. Menţionez că aceste date ne dau speranţe că USL îşi poate îndeplini principalul obiectiv legat de buget, prevăzut în programul de guvernare, şi anume: un ritm mediu anual de creştere economică de 3% în perioada 2013-2016.
INFORMARE DE PRESĂ

12 apr 2013

Mircea Drăghici a precizat că iniţiativa domnului Teodorovici este una extrem de utilă şi că ar trebui să existe un instrument asemănător, o fişă de evaluare şi pentru parlamentari, pentru a se evidenţia contribuţia personală a acestora, din punct de vedere legislativ, în procesul de accesare a fondurilor europene. De asemenea, deputatul argeşean a dat asigurări că judeţul Argeş va rămâne un partener de nădejde al Ministerului Fondurilor Europene.
COMUNICAT DE PRESĂ

11 apr 2013

Deputatul TĂU, Mircea Drăghici, a participat joi, 11 aprilie 2013, alături de Ministrul Fondurilor Europene, domnul Eugen Teodorovici, la cea de-a patra conferinţă regională cu tema „Creşterea absorbţiei fondurilor structurale şi de coeziune".

În cadrul evenimentului, desfăşurat la Piteşti, Ministrul Fondurilor Europene a  prezentat cele mai importante măsuri care au fost luate în vederea  îmbunătăţirii absorbţiei fondurilor europene. Eugen Teodorovici a asigurat beneficiarii că statul nu va mai avea întârzieri de plăţi, şi în acelaşi timp le-a solicitat acestora să  respecte cu stricteţe obligaţiile contractuale.
COMUNICAT DE PRESĂ

10 apr 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici precizează că situaţia angajaţilor de la Oltchim şi Arpechim se află pe agenda sa încă din luna februarie a acestui an, când a adresat Ministrului Economiei o întrebare în acest sens. Parlamentarul argeşean susţine că protestatarii de la Oltchim şi Arpechim se vor convinge că solicitările lor sunt în concordanţă cu obiectivul Guvernului condus de Victor Ponta, şi anume salvarea combinatelor şi a locurilor de muncă.
COMUNICAT DE PRESĂ

9 apr 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici a depus luni, 8 aprilie 2013, o interpelare adresată Ministrului Sănătăţii, domnul Eugen Nicolăescu, având ca temă exodul medicilor din România.

Parlamentarul argeşean susţine că un obiectiv al guvernului USL este construirea unui sistem de sănătate care sprijină şi oferă posibilitatea cetăţenilor să atingă o stare cât mai bună de sănătate şi care contribuie la creşterea calităţii vieţii acestora. Acest obiectiv, pentru a fi realizat, are nevoie de un element cheie, şi anume: medici bine pregătiţi şi motivaţi corespunzător.
COMUNICAT DE PRESĂ

5 apr 2013

Joi, 4 aprilie 2013, deputatul PSD Mircea Drăghici a fost alături de Ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice pe parcursul vizitei sale la Piteşti şi Mioveni. Rovana Plumb a fost invitata de onoare a Galei Femeilor de Succes Renault România, eveniment organizat la Ramada Piteşti, în cadrul căruia Grupul Renault şi-a premiat cele mai bune angajate.
COMUNICAT DE PRESĂ

4 apr 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici, Chestor al Camerei Deputaţilor, precizează că miercuri, 03 aprilie 2013, Comisia pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi din Camera Deputaţilor a dat aviz pozitiv Proiectului de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 279/ 2005 privind ucenicia la locul de muncă.
„Să ştii mai multe, să fii mai bun"

4 apr 2013

Elevii din comuna Brăduleţ au avut joi ocazia să vadă locul de muncă al deputatului de Curtea de Argeş, Mircea Drăghici. 40 de copii cu vârste între 11 şi 14 ani au vizitat Palatul Parlamentului, în cadrul celei de-a patra ediţii a evenimentului "Porţi deschise pentru copii", organizat de Camera Deputaţilor.
La multi ani, Jandarmeria Romana!

3 apr 2013

"Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române vreau să mulţumesc acestei structuri de elită a sistemului de ordine publică din România, pentru că demonstrează la fiecare intervenţie profesionalism, credibilitate şi readuce cetăţenilor sentimentul de siguranţă"
COMUNICAT DE PRESĂ

1 apr 2013

"Implementarea începând cu data de 15 aprilie a programului de înnoire a parcului auto - Rabla - reprezintă o veste bună pentru industria auto şi, în special, pentru judeţul Argeş. Amintesc că uzinele Dacia - Renault din România antrenează un număr de 130.000 de locuri de muncă, iar în anul 2012, grupul menţionat a avut investiţii de peste 250 de milioane de euro. Programul Rabla, pe care l-am susţinut de fiecare dată, aduce de această dată o veste şi mai bună pentru clienţi. Valoarea tichetului va creşte până la aproximativ 1500 de euro. Din punctul meu de vedere acest program are multiple beneficii şi consider că avantajul cumpărării unei maşini noi nu este doar siguranţa sau protejarea mediului, ci şi asigurarea de locuri de muncă la dealeri şi producători, TVA pentru stat", a precizat chestorul Camerei Deputaţilor.
COMUNICAT DE PRESĂ

28 mar 2013

Mircea Drăghici susţine că România poate deveni un exemplu în Europa în ceea ce priveşte atragerea fondurilor europene. „Progresele menţionate de Ministerul Fondurilor Europene, în ultimul raport publicat în această lună, arată faptul că ţara noastră are resursele necesare pentru a creşte absorbţia fondurilor europene. Dacă lucrurile ar fi stat aşa încă din 2007, cu siguranţă situaţia actuală era alta. Amintesc faptul că din anul 2007 până la începutul anului 2012, România a reuşit să atragă doar 5% din totalul de 30 miliarde de euro", a declarat deputatul argeşean.
COMUNICAT DE PRESĂ

27 mar 2013

 "Astăzi, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, doresc să transmit întreaga mea consideraţie şi sincere aprecieri tuturor actorilor teatrului românesc. De nenumărate ori, simbolurile scenei româneşti ne-au făcut să ne mândrim şi ne-au încântat cu personaje memorabile, demne de toată lauda", a declarat deputatul PSD Mircea Drăghici.
Argeş - un exemplu în atragerea fondurilor europene

27 mar 2013

"Judeţele care au deficienţe în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene ar trebui să considere Argeşul un model din punct de vedere al numărului de contracte finanţate din fonduri europene", a precizat Mircea Drăghici.

Deputatul PSD menţionează că Argeşul se situează peste media pe ţară, fiind încheiate contracte pentru 1.883 de proiecte, cu valoarea totală de 641,5 milioane de euro.
DECLARAŢIE PRIVIND REGIONALIZAREA ROMÂNIEI

25 mar 2013

Fiind un proiect de importanţă strategică pentru viitorul ţării, viitoarea configuraţie a regiunilor va fi generată în baza unei analize complexe şi profunde şi nicidecum nu se va realiza, aşa cum spun cei care critică negativ acest demers, pe criterii politice.
COMUNICAT DE PRESĂ

25 mar 2013

"Argeşul a avut de suferit ca urmare a politicii dezastruoase a guvernării PDL în domeniul agriculturii. Numărul agricultorilor din judeţul Argeş a scăzut îngrijorător de mult în ultimii patru ani. Astfel, dacă în anul 2008 judeţul nostru avea în jur de 3277 de fermieri, în 2012 au fost înregistraţi doar 2080 de fermieri. Guvernul USL are misiunea de a îndrepta situaţia din acest domeniu, accelerând modernizarea agriculturii cu scopul de a încuraja investiţiile în acest sector şi de a oferi un trai cât mai decent fermierilor ", a precizat deputatul social democrat.
COMUNICAT DE PRESĂ

25 mar 2013

"Într-un moment festiv pentru Poliţia Română, doresc să-mi exprim întreaga recunoştinţă pentru activităţile desfăşurate de-a lungul anilor de poliţiştii români, pentru momentele dificile în care au demonstrat că îşi respectă datoria faţă de cetăţeni, fiind dispuşi să îşi rişte viaţa pentru a asigura protecţia şi ordinea de care orice societate are nevoie pentru a funcţiona în mod normal. Sunt sigur că Poliţia Română îşi va face datoria cu cinste şi va rămâne mereu în serviciul naţiunii", a declarat deputatul social democrat.
Comunicat de presa

21 mar 2013

"Am fost bucuros să aflu că judeţul nostru va urca în topul judeţelor bogate din România, depăşind Clujul ca pondere în economia naţională şi va aduce aproximativ 25 de milioane de lei la bugetul de stat. Sunt conştient că această situaţie favorabilă judeţului se datorează în primul rând principalului investitor din judeţ, şi anume Dacia. Compania de automobile a ocupat în 2012, locul 2 în topul celor mai bune firme româneşti din Europa Centrală", a declarat Mircea Drăghici. 
COMUNICAT DE PRESĂ

20 mar 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici, chestor al Camerei Deputaţilor, susţine că iniţiativa Comisiei Europene privind ocuparea forţei de muncă în rândul tinerilor este lăudabilă având în vedere că în toate statele membre, ratele şomajului în rândul tinerilor sunt de două ori mai ridicate decât în cazul restului populaţiei de vârstă activă. Există aproximativ 7,5 milioane de tineri europeni (cu vârste cuprinse între 15 şi 24 de ani), care nu sunt încadraţi profesional şi nu urmează niciun program educaţional sau de formare în UE.
Problemele argeşenilor în vizorul Guvernului USL

18 mar 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici salută decizia Guvernului USL de a aduce în dezbatere publică legea restituirii proprietăţilor. Prin intermediul acestui proiect se va face ordine în acest domeniu, proprietarilor li se va face în sfârşit dreptate, în timp ce specula cu terenuri sau imobile naţionalizate se va reduce.
DECLARAŢIE PRIVIND MĂSURILE LUATE DE GUVERNUL USL

12 mar 2013

Stimaţi colegi,

Prin măsurile luate în ultima perioadă de Guvernul USL, am demonstrat că putem avea creştere economică, una dintre cele mai puternice monede la nivel european şi o rată a şomajului de două ori mai mică decât ţările din Zona Euro, fără să tăiem drepturile băneşti obţinute în mod legal de către cetăţenii acestei ţări.
DECLARAŢIE PRIVIND REDUCEREA TVA DIFERENȚIAT LA ALIMENTE

12 mar 2013

Stimaţi colegi,

Cu toții știm că, în programul de guvernare cu care USL-ul a câștigat alegerile din decembrie 2012 este prevăzută o măsură extrem de importantă din punct de vedere fiscal. Mă refer astfel la dorința Guvernului condus de Victor Ponta de a reduce TVA-ul de la 24% la 19% în orizontul de timp 2013-2016.
Copiii din Arefu, la Parlament

6 mar 2013

Deputatul Mircea Drăghici îşi respectă promisiunea faţă de alegători şi continuă organizarea de vizite la Parlament pentru locuitorii din colegiul său continuă. Marţi, elevii de la şcolile din Arefu şi Căpăţâneni au mers la Palatul Parlamentului pentru a învăţa despre modul în care se desfăşoară activitatea în Legislativ. Elevii şi profesorii însoţitori s-au întâlnit cu parlamentarul social democrat şi au vizitat sălile de şedinţă şi plenul Parlamentului.
COMUNICAT DE PRESĂ

4 mar 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici susţine că singura persoană care a făcut declaraţii iresponsabile cu privire la aderarea României la Schengen este liderul PDL Vasile Blaga, precizând că acesta ar trebui să se abţină pe viitor să mai facă comentarii legate de acest subiect, având în vedere dezastrul lăsat în urmă de guvernarea portocalie.
Declaraţie politică

4 mar 2013

Consideraţii privind aderarea României la spaţiul Schengen

Stimaţi colegi,

În opinia mea, recentele declaraţii ale liderilor PDL cu privire la aderarea României la spaţiul Schengen sunt cel puţin iresponsabile.
DECLARAŢIE PRIVIND STABILITATEA ECONOMICĂ DIN ROMÂNIA

4 mar 2013

 Stimaţi colegi,

Ca urmare a stabilităţii politice şi economice datorate venirii Uniunii Social Liberale la guvernare, leul s-a dovedit a fi în ultimele luni cea mai performantă monedă, dintre cele a statelor emergente, ca urmare a interesului arătat de investitori pentru cumpărarea bondurilor româneşti. Conform unui studiu realizat de Bloomberg, leul a avut o creştere de 1.8 % anul acesta, clasându-se pe locul al doilea în clasamentul performanţelor înregistrate de monedele naţionale din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, prima clasată fiind moneda naţională a Islandei.
La Multi Ani!

1 mar 2013

Să aveţi o primăvară frumoasă, plină de zile însorite şi de iubirea celor dragi! La Mulţi Ani, tuturor femeilor, mame, soţii, iubite şi prietene!
Cetăţenii din Curtea de Argeş, de vorbă cu Mircea Drăghici

28 feb 2013

Mircea Drăghici, chestor al Camerei Deputaţilor, s-a întâlnit cu locuitorii din Curtea de Argeş înscrişi pentru audienţe. 24 de argeşeni au venit joi la cabinetul parlamentarului pentru a-i cere sfatul şi a solicita ajutor în rezolvarea anumitor litigii. Cele mai frecvente solicitări ale argeşenilor se referă la asigurarea unui loc de muncă, lipsa canalizării pe străzile de la marginea oraşului, rezolvarea problemelor legate de recalcularea pensiilor şi de obţinerea unor drepturi salariale restante.
Elevii din Curtea de Argeş au vizitat Palatul Parlamentului

27 feb 2013

Deputatul Mircea Drăghici primeşte în mod constant vizite din partea cetăţenilor din colegiul său. În această săptămână, 50 de elevi şi studenţi din Curtea de Argeş au vizitat Palatul Parlamentului, la invitaţia chestorului Camerei Deputaţilor.
DECLARAŢIE PRIVIND MODIFICAREA LEGISLAŢIEI ELECTORALE

26 feb 2013

Există mai multe motive pentru care susţin un Parlament bicameral în favoarea unuia unicameral. În primul rând, un legislativ bicameral împiedică formarea unei tiranii a majorităţii şi aduce ponderare în activitatea legislativă, temperând avântul primei Camere. Totuşi, pentru a ne bucura de avantajele unui sistem bicameral, care să ne apare de abuzurile de putere, este obligatoriu ca cele două Camere ale Parlamentului să fie diferite, exact cum propune USL.
DECLARAŢIE PRIVIND ABSORBŢIA FONDURILOR EUROPENE

26 feb 2013

Pentru România, fondurile europene reprezintă un factor de bază pentru modernizarea în economie şi realizarea reformelor structurale propuse. În programul de guvernare al USL pentru perioada 2013 - 2016, absorbţia banilor de la UE reprezintă o componentă strategică fundamentală. Guvernul Victor Ponta şi-a propus un obiectiv ambiţios - până în anul 2015 rata de absorbţie să fie în intervalul 50 - 80% din fondurile europene. Pentru acest deziderat, autorităţile vor trebui să continue să ia o serie de măsuri, atât în plan legislativ, cât şi instituţional.
COMUNICAT DE PRESĂ

26 feb 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici, chestor al Camerei Deputaţilor, a formulat, marţi, 19 februarie 2013, o întrebare către Ministrul Economiei, domnul Varujan Vosganian, solicitând un răspuns referitor la situaţia angajaţilor de la Arpechim - Piteşti. Aceştia au protestat în faţa Ministerului Economiei, pentru găsirea unor soluţii privind repornirea combinatului şi plata drepturilor salariale restante.
Elevii din Aninoasa, în vizită la Mircea Drăghici

19 feb 2013

Mircea Drăghici consideră că dialogul şi întâlnirile cu cetăţenii trebuie să rămână pe primul loc, pentru că oamenii trebuie să-şi cunoască deputatul atât în Colegiu, cât şi la locul de muncă. Din acest motiv, chestorul Camerei Deputaţilor şi-a propus să primească în acest mandat vizite ale argeşenilor din fiecare comună în care a fost ales.
Guvernul Ponta înregistrează creştere economică chiar şi în condiţiile restituirii drepturilor tăiate de guvernele PDL

19 feb 2013

Şansa economiei româneşti în următorii ani o reprezintă atragerea fondurilor europene, creşterea eficienţei investiţiilor şi eliminarea risipei în cheltuirea banilor publici. Aceste măsuri au fost prevăzute deja în bugetul României pe anul 2013.  Astfel, anul acesta nivelul investiţiilor va creşte faţă de anul 2012 cu 15 miliarde lei.
COMUNICAT DE PRESĂ

19 feb 2013

"Timbrul de mediu reprezintă o măsură utilă ce va avea ca scop protejarea mediului, prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon, şi stimularea vânzării de autoturisme noi pe piaţa din România. Această decizie aduce totodată o veste bună şi pentru judeţul Argeş şi producătorul auto Dacia - Renault, fiind consolidate peste 100.000 de locuri de muncă în industria orizontală", a declarat deputatul social democrat.
Mircea Drăghici aduce de la Guvern o nouă victorie pentru Argeş şi industria auto

6 feb 2013

Mir­cea Drăghici a adăugat că actualul executiv se va ţine de cuvânt şi va aplica în continuare măsuri de stimulare a vânzării de autoturisme noi pe piaţa din România şi va căuta permanent soluţii pentru menţinerea locurilor de muncă în acest domeniu.
USL împlineşte 2 ani

5 feb 2013

Ne-am ţinut de cuvânt, am reîntregit salariile şi am indexat pensiile. Lucrăm pentru introducerea unor măsuri în interesul românilor, reducerea TVA la alimente şi reducerea CAS.
DEPUTATUL TĂU - marcă înregistrată Mircea Drăghici

1 feb 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici a depus la OSIM (Oficiul de stat pentru invenţii şi mărci) o cerere prin care sintagma "DEPUTATUL TĂU" devine marcă înregistrată.
Reducerea TVA la pâine, măsură propusă de Mircea Drăghici încă din 2010

1 feb 2013

Un alt proiect susţinut de Mircea Drăghici încă din primul mandat, reducerea TVA-ului la alimentele de bază, începe să prindă contur în noua legislaţie. În acest sens, în a doua jumătate a anului, Guvernul va încerca să aplice un proiect pilot de reducere a taxei pe valoare adăugată la pâine, care fi extins şi la alte categorii de produse alimentare. "Avem nevoie însă şi de corectitudinea cetăţenilor şi agenţilor economici, pentru ca implementarea acestui proiect să fie de succes, iar încasările la bugetul de stat să crească, ceea ce va permite extinderea lui", au precizat iniţiatorii acestui proiect.
Locuitorii din Curtea de Argeş, în audienţă la Mircea Drăghici

1 feb 2013

Deputatul Mircea Drăghici se implică în permanenţă în rezolvarea problemelor expuse de către locuitorii colegiului său. Mai mulţi argeşeni s-au prezentat la audienţe şi i-au solicitat ajutorul deputatului pentru menţinerea în stare de funcţionare a cabinetului oncologic de la policlinica Spitalului Municipal din Curtea de Argeş, care se afla în prag de desfiinţare din lipsa unui medic specialist în domeniu.
La mulţi ani, de Ziua Unirii Principatelor Române!

24 ian 2013

În fiecare an, la 24 Ianuarie, ne amintim cu mândrie de actul Unirii Principatelor Române, prin care s-a pus temelia statului român modern. Acest eveniment istoric a însemnat începutul unei noi ere în dezvoltarea istorică a românilor, fiind urmat de implementarea unor reforme care au determinat progresul ţării, atât în învăţământ sau în agricultură, cât  şi  în zona legislativă şi fiscală.
Guvernul condus de Victor Ponta este generos cu judeţul Argeş

24 ian 2013

 "În ceea ce priveşte sumele defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale pentru anul 2013 şi estimări pe anii 2014 - 2016, menţionez că judeţul Argeş este pe primul loc alături de Hunedoara, beneficiind de suma de 15.890 mii lei. Mai mult, suma alocată judeţului Argeş este chiar şi de cinci ori mai mare decât a altor judeţe", a declarat Mircea Drăghici.
Comunicat de presa

24 ian 2013

"Aşa cum am promis în campania electorală, pensionarii şi angajaţii cu salarii mici vor primi mai mulţi bani, realizându-se indexarea pensiilor cu 4% şi creşterea salariului minim la 800 lei. De asemenea, nici domeniul sănătăţii nu este ignorat de actualul executiv. Astfel, Guvernul USL nu închide spitale în încercarea de a face economie ci urmăreşte tocmai garantarea dreptului la sănătate al românilor, sumele din domeniul sănătăţii crescând cu aproape 30%", a susţinut social democratul.
Deputatul PSD de Curtea de Argeş Mircea Drăghici, ales chestor al Camerei Deputaţilor

23 ian 2013

Deputatul de Curtea de Argeş, Mircea Drăghici a obţinut o funcţie importantă în Parlamentul României. El a fost ales chestor al Camerei Deputaţilor, aceasta fiind cea mai importantă funcţie de conducere deţinută de un argeşean în cadrul Camerei Deputaţilor, după 1990.
Intalnire cu reprezentantii Grupului Renault

17 ian 2013

Mircea Drăghici a precizat că se dorește încurajarea vânzării de autoturisme noi, prin aplicarea unei taxe auto bazate pe emisii, capacitate și norme de poluare, dar și prin emiterea unor vouchere în valoare de 1500 euro. În ceea ce privește stimulentele pentru cercetare și dezvoltare se urmărește creșterea cheltuielilor eligibile de la 20% la 50% , pentru a impulsiona activitatea instituțiilor care au ca obiectiv, cercetarea, dezvoltarea și inovarea.
Stimaţi concetăţeni din Colegiul Curtea de Argeş,

16 ian 2013

Începutul unui nou an reprezintă pentru fiecare dintre noi un moment încărcat de speranțe, dar şi o provocare, în ceea ce priveşte munca şi responsabilităţile pe care le avem faţă de noi înşine şi faţă de cei dragi nouă. Privind spre anul 2012, ne amintim de problemele şi dificultăţile prin care am trecut, dar şi de capacitatea de a le depăşi pe fiecare dintre acestea.
Scrisoare de mulţumire

10 dec 2012

Încrederea cu care m-aţi investit mă obligă să muncesc cu devotament, perseverenţă şi implicare pentru realizarea proiectelor pe care mi le-am asumat împreună cu administraţiile locale. Acest sprijin constituie, totodată, un răspuns elocvent dat acelora care şi-au făcut socoteala că românii nu ştiu să meargă pe calea victoriei şi a modernizării!
Alegerile de pe 9 decembrie, cele mai importante din ultimii 10 ani!

5 dec 2012

„Ne aşteptăm ca foarte mulţi tineri să vină la vot pentru prima dată şi să voteze USL. Soarta României este în mâna şi în votul fiecărui român. Tocmai de aceea, îi îndemnăm ca pe 9 decembrie românii să vină la vot, să îşi croiască o altă soartă, să facă schimbarea până la capăt", este mesajul candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare.
Mircea Drăghici, întâlniri cu alegătorii

4 dec 2012

Parlamentarul a vorbit şi despre importanţa participării în număr cât mai mare la alegerile din 9 decembrie. „Principalul adversar politic pentru aceste alegeri este absenteismul. Le mulţumesc argeşenilor că mi-au dat încrederea lor în 2008 şi îi asigur că am fost şi voi rămâne mereu deputatul lor! Sunt deputat, om şi părinte! Atunci când mă uit în oglindă ştiu că am datoria faţă de alegători, faţă de viaţa mea şi faţă de copilele mele de a fi drept, corect şi integru! Deputatul tău înseamnă responsabilitate, respect şi maturitate! I-am promis tatălui meu că voi rămâne mereu un luptător! Nu mi-am dezamăgit niciodată tatăl! Cred în adevăr şi în verticalitate! Cred în bun-simţ şi omenie! Cred în speranţă şi în seriozitate! Cred în valoare, spiritul, voinţa şi sprijinul reciproc al cetăţenilor din Colegiul Curtea de Argeş!"
Mircea Drăghici, prezent la inaugurarea Kaufland Curtea de Argeş

3 dec 2012

Deputatul de Curtea de Argeş, Mircea Drăghici, a participat la inaugurarea unui centru comercial în oraşul Basarabilor. Kaufland a deschis luni în Curtea de Argeş un nou hypermarket, cu o investiţie de peste 6 milioane de euro. Centrul comercial aduce mai aproape de locuitorii oraşului o gamă largă de produse alimentare şi industriale şi oferă aproximativ 130 de noi locuri de muncă pentru argeşeni.
Mircea Drăghici promovează sportul ca mod de viaţă pentru tineri

2 dec 2012

Mircea Draghici, fost campion naţional de automobilism  şi un promotor neobosit al vieţii sportive a declarat: „A fost o competiţie extraordinară dedicată sportului şi tinerilor. Sunt fericit că le-am putut arăta participanţilor ce înseamnă bucuria performanţei, dorinţa de a fi cel mai bun şi, mai ales, că într-o societate tot mai debusolată le-am putut oferi tinerilor un model pentru petrecerea timpului liber şi o alternativă la tentaţiile periculoase. Trebuie să avem grijă de tineri, de viitor! Ştiu ce înseamnă puterea sportului şi valorile pe care le promovează!"
La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!

30 nov 2012

Ziua de 1 decembrie 1918 simbolizează începutul statului român modern şi al istoriei sale. Îmi doresc ca această sărbătoare să ne găsească mai uniți, mai responsabili şi mândri că suntem români. Indiferent de locul în care ne aflăm, trebuie să purtăm mereu în suflete simbolurile şi tradiţiile româneşti. De 1 decembrie suntem datori să reafirmăm valorile care ne unesc, precum încrederea în democrație şi în statul de drept, dragostea de țară, respectarea libertății şi egalității dintre oameni. 
Mircea Drăghici, succes în Comisia de Buget-Finanţe

29 nov 2012

Parlamentarul de Curtea de Argeş a luat măsuri de sprijinire a tinerilor şi a studenţilor, a propus recompense financiare pentru olimpicii internaţionali şi a obţinut reduceri pentru cazare şi masă pentru studenţii cu dizabilităţi.
Mircea Drăghici: „Guvernul condus de Victor Ponta îşi respectă promisiunile!"

28 nov 2012

Aproximativ 35 de mii de pensionari militari urmează să-şi primească banii înapoi în 2013. Iniţiativa Guvernului Ponta cu privire la majorarea pensiilor se referă atât la pensionarii de la Ministerul Apărării, cât şi la  cei de la MAI şi serviciile de informaţii.
Mircea Drăghici contribuie la buna funcţionare a Spitalului Municipal din Curtea de Argeş

27 nov 2012

Pe lângă susţinerea Spitalului pentru investiţii, deputatul Mircea Drăghici s-a implicat şi în rezolvarea unei probleme administrative grave a unităţii, şi anume plata salariilor către personalul medical. Deputatul de Curtea de Argeş l-a însoţit pe edilul Nicolae Diaconu la Bucureşti, unde primarul a primit fonduri suplimentare cu care să asigure salariile personalului medical până la sfârşitul acestui an.
Mircea Drăghici - „Putem să demonstrăm ce înseamnă să fii cu adevărat în slujba cetăţenilor"

26 nov 2012

"...Pe 9 decembrie trebuie să ştergem cu totul ruşinea portocalie care ne-a făcut atâta rău! Cu un guvern condus de Victor Ponta, cu o administraţie judeţeană activă pe proiecte de investiţii şi cu o echipă bine sudată în plan local putem să demonstrăm ce înseamnă să fii cu adevărat în slujba cetăţenilor!"
Mircea Drăghici, implicat în dezvoltarea regională şi în turism

26 nov 2012

Mircea Drăghici conduce departamentul de Politici de Dezvoltare Regională şi Turism din cadrul Consiliului Naţional al PSD. În plan local, deputatul s-a implicat în dezvoltarea zonei turistice Curtea de Argeş şi a sprijinit în permanenţă proiectele pentru dezvoltarea regiunii din care face parte colegiul în care a fost ales.
MIRCEA DRĂGHICI SUSŢINE REDUCEREA TVA LA ALIMENTELE DE BAZĂ

22 nov 2012

Deputatul Mircea Drăghici a fost iniţiatorul legii prin care valoarea TVA-ului la alimentele de bază să scadă de la 24% la 5%.
Mircea Drăghici, atent la problemele administrative din Colegiul Curtea de Argeş

22 nov 2012

Deputatul Mircea Drăghici a participat la Colegiul Prefectural, organizat în premieră la Curtea de Argeş.
Mircea Draghici – in mijlocul oamenilor din Arefu, Albestii de Arges si Valea Danului

20 nov 2012MIRCEA DRĂGHICI ARE GRIJĂ DE SĂNĂTATEA TA!

18 nov 2012

Sute de oameni îşi pot face gratuit analizele la sediul USL Curtea de Argeş, în fiecare dimineaţă, până pe 7 decembrie, între orele 09.00-12.00.
MIRCEA DRĂGHICI - RESPECT ŞI GRIJĂ PENTRU PENSIONARI

17 nov 2012

Deputatul Mircea Drăghici a fost alături de pensionari pe toată durata mandatului, susţinând în permanenţă în Parlament, dreptul acestora la venituri decente şi oferindu-le consultanţă în cabinetele parlamentare. De asemenea, s-a implicat constant în rezolvarea problemelor individuale ale persoanelor vârstnice care i-au solicitat ajutorul.
Grijă pentru tineri, grijă pentru viitor!

16 nov 2012

Deputatul PSD Mircea Drăghici precizează că o prioritate a mandatului său a fost reprezentată de apărarea și promovarea drepturilor tinerilor din România.
Mircea Draghici si Florin Georgescu la intalnirea cu conducerea Dacia-Renaul

15 nov 2012

În cadrul întâlnirii au fost dezbătute o serie de subiecte extrem de importante pentru industria auto din România.   
Mircea Draghici vorbeste despre banii europeni

2 nov 2012

Prin acest eveniment ce a adus față în față reprezentanți ai sistemului de management și control și beneficiari ai proiectelor europene s-a încercat identificarea principalelor probleme întâmpinate în practică și găsirea de soluţii şi reglementări pentru a preîntâmpina aceste neajunsuri pe viitor.
3 noiembrie – Ziua Vânătorilor de munte

2 nov 2012

În fiecare an, pe data de 3 noiembrie, sărbătorim Ziua Vânătorilor de munte. Cu această ocazie, doresc să urez "La mulți ani" acestor oameni admirabili ale căror fapte mărețe vor rămâne pentru totdeauna în istoria românilor.
Mircea Draghici - INFORMARE DE PRESĂ 24.10.2012

24 oct 2012Mircea Drăghici aduce veşti bune de la Guvern

12 oct 2012Mircea Drăghici la lansarea aplicatiei electronice de la Mănăstirea Curtea de Argeș

12 oct 2012Mircea Draghici - USL VA SALVA OLTICHIM ȘI ARPECHIM

8 oct 2012Mircea Draghici - DEPUTATUL ARGEŞEAN CU CEA MAI MARE PREZENŢĂ ÎN PARLAMENT

8 oct 2012Mircea Draghici - declaratie de presa 01.10.2012

1 oct 2012Mircea Draghici - Declaratie decizie CCR

21 aug 2012Mircea Draghici - Declaratie de presa 13.08.2012

13 aug 2012Mircea Drăghici - prezent la lansarea unui proiect european pentru ELECTROARGES

1 aug 2012

Deputatul Colegiului Curtea de Argeș, Mircea Drăghici a participat recent la un eveniment special pentru viața economică a municipiului Curtea de Argeș: lansarea proiectului „Eficienţă și competitivitate - priorități  in dezvoltarea activității ELECTROARGES SA", co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
Scrisoare de multumire

31 iul 2012

În numele Uniunii Social-Liberal şi al meu, personal vă adresez mulţumiri pentru că aţi participat la referendumul din 29 iulie şi că aţi sprijinit, prin votul dumneavoastră, organizaţia noastră şi întreaga comunitate!
Comunicat Mircea Draghici - FMI - 31.07.2012

31 iul 2012TVA redus pentru alimente

27 iul 2012

Acestă măsură este esențială pentru agricultura din România aducând beneficii pe toate planurile: la consumator, la producător și la stat.
SA VOTAM DA la referendum

26 iul 2012

Pentru redeschiderea spitalelor pe care Băsescu le-a închis, pentru un sistem educațional care să le asigure copiilor un viitor, pentru ca ultima grijă a bunicilor noștri să fie ziua de mâine și pentru ca salariile din această țară să poată fi comparate cu cele europene, cer românilor să voteze DA la referendum!
Vesti bune pentru economia judetului!

18 iun 2012

Consilierul onorific al premierului Victor Ponta pentru industria auto, deputatul Mircea Drăghici aduce veşti bune pentru economia judeţului!
Mircea Draghici - Instituţiile implicate în organizarea alegerilor merită felicitări

11 iun 2012Mircea Draghici - Stimaţi alegători!

11 iun 2012Mircea Draghici - Comunicat 06.06.2012

7 iun 2012Mircea Draghici - Încep lucrările de refacere a Transfăgărăşanului

22 mai 2012Comunicat Mircea Draghici 15.05.2012

15 mai 2012Mircea Draghici - Ziua Familiei

15 mai 2012Mircea Draghici - PD-L Argeş se „fardează” ca să-i păcălească pe argeşeni

14 mai 2012Mircea Draghici - Guvernul condus de Victor Ponta îşi respectă promisiunile!

10 mai 2012Mircea Draghici - la Bruxelles

9 mai 2012Mircea Draghici - comunicat de presa 04.05.2012

4 mai 2012Mircea Draghici - Declaratie de presa

26 apr 2012Mircea draghici - Autoritățile române continuă să arate nepăsare și dezinteres

25 apr 2012Mircea Draghici - GUVERNUL MRU TREBUIE OPRIT!

25 apr 2012Mircea Draghici - Actuala putere continuă să umilească pensionarii

24 apr 2012Mircea Drăghici – trezorier coordonator pentru USL

20 apr 2012Deputatul Mircea Drăghici are grijă de sănătatea argeşenilor din Colegiul său

2 apr 2012Mircea Draghici - PD-L se joacă cu milioane de euro, Campanie electorală pe bani europeni

29 mar 2012Mircea Draghici, cucerit de discursul lui Tony Blair : A fost o veritabila lectie de politica

27 mar 2012Deputatul Mircea Draghici se intalneste cu Tony Blair

26 mar 2012Mircea Draghici - Argesenii nu se lasa pacaliti!

26 mar 2012Mircea Draghici - Traian Băsescu îl concurează serios pe Pinocchio!

19 mar 2012Despre adevărata umilinţă! Cea a fondurilor europene din România!

12 mar 2012

Restul poveştilor despre umilinţe sunt simple repetiţii de teatru ieftin, exersate în faţa cetaţeanului umilit de preşedintele jucător!
Campanie de denigrare a opoziţiei pe bani publici

6 mar 2012Mircea Drăghici şi-a donat indemnizaţia către SMURD

6 mar 2012

Deputatul PSD, Mircea Drăghici şi-a donat indemnizaţia pe luna februarie Fundaţiei pentru SMURD. Conducerea USL a decis ca toţi aleşii să direcţioneze banii aferenţi lunii martie către ONG-uri sau persoane aflate în dificultate.
BANII ROMÂNILOR - RISIPIŢI DE PORTOCALII

23 feb 2012Interpelare - Mircea Draghici - Taxa radio-tv – un bir profund nedrept şi imoral

16 feb 2012Interpelare - Mircea Draghici - Costurile deszăpezirii din această iarnă

16 feb 2012România trebuie să apeleze la Fondul de Solidaritate

13 feb 2012Mircea Drăghici – şeful Departamentului de Dezvoltare Regională şi Turism

9 feb 2012Salvarea României - banii europeni

12 ian 2012Comisiile de buget ale Parlamentului au aprobat rectificarea bugetului pe 2011

6 dec 2011

Şi social-democraţii Petre Petrescu şi Mircea Drăghici au acuzat că sumele de la rectificarea bugetară au fost redistribuite primăriilor PDL.
DECLARAŢIE PRIVIND ABUZURILE PRACTICATE DE ACTUALA PUTERE

29 nov 2011

Primul-ministru are obligaţia morală de a da explicaţii publice privind modul în care aceşti bani au fost cheltuiţi în anul anterior!
Mircea Drăghici la datorie

21 nov 2011

Trebuie să elaborăm legislaţia internă necesară pentru a contrabalansa această abordare, care ţinteşte să trimită România la periferia alocărilor financiare pentru perioada 2014-2020!
DECLARAŢIE PRIVIND BÂLBÂIELILE GUVERNULUI BOC

10 nov 2011DECLARAŢIE PRIVIND NOUL VAL DE CONCEDIERI PREGĂTIT DE GUVERNUL BOC

10 nov 2011

Cu siguranţă, Guvernul Boc şi puterea portocalie vor trebui să plătească, să spună public unde sunt banii împrumutaţi şi să răspundă pentru chinul adus fiecărui român!
DECLARAŢIE PRIVIND MIZERIA DIN VIAŢA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ

3 nov 2011Scrisoare deschisă către presa argeşeană

1 nov 2011DECLARAŢIE PRIVIND FĂŢĂRNICIA PDL

31 oct 2011TROFEUL “CURTEA DOMNEASCA DE ARGES” la baschet – perfomante si grija pentru tineri

30 oct 2011

Sport, miscare si grija pentru tineri! Este vorba despre o competitie de elita, Trofeul "Curtea Domneasca de Arges", care s-a desfasurat in acest week-end in Curtea de Arges, pentru a promova mişcarea şi pentru a redescoperi fairplay-ul.
Peste 350 de argeseni si-au testat gratuit glicemia si tensiunea arteriala

29 oct 2011

Actiunea a fost realizata de parlamentarul Colegiului, Mircea Draghici si organizatia PSD Curtea de Arges. Participantilor le-au fost evaluate si interpretate glicemia si tensiunea arteriala, de catre o echipa medicala, si le-au fost oferite sfaturi si materiale informative referitoare la diabet.
ANALIZE GRATUITE - PSD - PENTRU SANATATEA DUMNEAVOASTRA

28 oct 2011

DEPUTATUL TĂU, MIRCEA DRĂGHICI ŞI PSD CURTEA DE ARGEŞ va invita sambata, 29 octombrie, la o actiune de testare a glicemiei si a tensiunii arteriale.
PETRECERE DE NEUITAT PENTRU PENSIONARI

28 oct 2011

Peste 300 de pensionari din Curtea de Arges au petrecut o seara de neuitat, alaturi de parlamentarul Colegiului, Mircea Draghici. Traditionala intalnire a persoanelor varstnice a fost gazduita de restaurantul Capra Neagra.
Mircea Draghici va provoaca la baschet - VINO la TROFEUL CURTEA DOMNEASCA DE ARGES

27 oct 2011
Vino să faci sport şi să joci baschet de calitate la Trofeul „Curtea Domnească de Argeş"!

 
Draghici: Anastase vrea sa faca cheltuieli absurde la Camera Deputatilor

26 oct 2011

Ei bine, anul viitor, fondul aflat la dispozitia presedintei Camerei Deputatilor, Roberta Anastase va creste la 174%, de la 115.000 lei la 200.000 lei, in timp ce sporurile deja taiate ale functionarilor vor fi reduse cu 50% conform bugetului Camerei Deputatilor propus pentru 2012 - asta este solidaritatea propusa de PDL!!!
DECLARAŢIE POLITICĂ – MINCIUNA –LEGEA FUNDAMENTALĂ A PD-L

19 oct 2011Situaţia caselor – monumente istorice din Curtea de Argeş

19 oct 2011DECLARAŢIE POLITICĂ PRIVIND LEGALIZAREA CORUPŢIEI DIN PDL

13 oct 2011Declaratie politica privind dezastrul din sistemul superior de invatamant

4 oct 2011

Acest domeniu prioritar care asigură dezvoltarea unei societăţi este subfinanţat şi batjocorit de actuala guvernare.
DECLARAŢIE PRIVIND SITUAŢIA CATASTROFALĂ A DRUMURILOR NAŢIONALE DIN JUDEŢUL ARGEŞ

27 sep 2011Interpelare privind dezastrul ecologic din râurile munţilor Făgăraş

27 sep 2011Victor Ponta a pledat de ziua sa, pentru drepturile cetăţenilor din Curtea de Argeş

21 sep 2011

Preşedintele PSD, domnul Victor Ponta, a luat cuvântul de la tribuna oficială  şi a pledat pentru deblocarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbană din Municipiul Curtea de Argeş. 
MIRCEA DRĂGHICI A ORGANIZAT ZIUA MEŞTEŞUGARILOR LA NUCŞOARA

19 sep 2011DECLARAŢIE PRIVIND REDUCEREA NUMĂRULUI DE ELEVI ÎN JUDEŢUL ARGEŞ

12 sep 2011

Judeţul cu cea mai abruptă reducere a numărului de elevi în ultimii cinci ani este Bacăul. A doua mare scădere a numarului de elevi scolarizaţi a avut loc în Bucuresti, iar pe următorul loc se situează judeţul Argeş.
Presedintele Victor Ponta si europarlamentarul Daciana Sarbu in vizita la Curtea de Arges

7 sep 2011

Presedintele PSD, Victor Ponta si europarlamentarul Daciana Sarbu au vizitat muncipiul Curtea de Arges, la invitatia deputatului Mircea Draghici.
Politica nu inseamna jigniri!

5 sep 2011

În ultima perioadă, în România sunt la modă scandalurile politice şi jignirile fără limite de bun-simţ şi fără orice urmă de demnitate. 
Raspuns-soc la intrebarea deputatului Draghici: "Ati fi putut depasi criza si fara noi!"

29 iul 2011

Deputatul PSD, Mircea Drăghici s-a întâlnit cu delegaţia FMI, la Palatul Parlamentului. Parlamentarul Colegiului Curtea de Argeş, membru al Comisiei de Buget-Finanţe a declarat că discuţiile au scos în relief două probleme grave ale actualului Guvern: slaba absorbţie a fondurilor europene şi modul haotic în care sunt cheltuiţi banii publici.
Şefii de la Finanţe şi de la Muncă nu vor să-i ajute pe românii concediaţi

28 iul 2011

Deputatul PSD, Mircea Drăghici a participat astăzi la o şedinţă a Comisiei de Buget-Finanţe, menită să îmbunătăţească situaţia forţei de muncă din ţara noastră.
Mircea Drăghici se întâlneşte cu Jeffrey Franks

28 iul 2011Preţurile alimentelor în România

21 iun 2011

Deputatul PSD, Mircea Draghici l-a interpelat pe ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, in legatura cu problema preturilor la alimente.
MIRCEA DRAGHICI CERE CONSILIERILOR ORGANIZAREA UNUI REFERENDUM JUDETEAN

12 iun 2011

Deputatul PSD, Mircea Drăghici invită toţi consilierii judeţeni, indiferent de culoarea politică să voteze în prima şedinţă de CJ, organizarea unui referendum judeţean în privinţa reorganizării administrative propuse de PD-L.
40 de cetateni din Berevoesti si Aninoasa– in vizita la deputatul Draghici

11 iun 2011Opinia cetateanului va conta la nivel regional

10 iun 2011

Deputatul Mircea Draghici a prezentat astazi, la Pitesti, o parte din propunerile sale ce tin de domeniul dezvoltarii regionale, proiect adoptat, cu mici modificari, atat de conducerea PSD, cat si de liderii liberali.
CINE DOREŞTE DISTRUGEREA JUDEŢELOR, SĂ PLECE!

10 iun 2011

Democrat-liberalul care anunţa cu surle şi trâmbiţe că vrea să aducă bani peste bani în Argeş şi că oamenii vor avea parte numai de lapte şi miere, dacă îl vor alege preşedinte de CJ, a anunţat că judeţul se va desfiinţa!
Mircea Draghici la Realitatea TV

10 iun 2011

Deputatul PSD, Mircea Draghici va fi prezent azi, 10 iunie 2011, de la ora 18.45 si maine, 11 iunie 2011, de la ora 10.00, la REALITATEA TV.
Mircea Drăghici a sărbătorit copiii din Curtea de Argeş

31 mai 2011

Deputatul PSD, Mircea Draghici a sărbătorit ziua de 1 iunie, înconjurat de peste 340 de copii şi de fiica sa cea mică, Christiana.
Declaratie politica privind Ziua de 1 iunie

31 mai 2011De Ziua Copilului la Curtea de Arges

30 mai 2011

Deputatul PSD, Mircea Draghici mentine traditia si va sarbatori Ziua de 1 iunie, alaturi de copiii din Curtea de Arges. Maine, de la ora 11.00, la Casa de Cultura George Toparceanu, micutii sunt invitati la spectacolul Ursul pacalit de vulpe, prezentat de actorii Teatrului Aschiuta din Pitesti. La eveniment si-au anuntat participarea peste 340 de copii, care vor fi rasplatiti cu o piesa de teatru celebra si numeroase surprize!
In sprijinul IMM-urilor

24 mai 2011

Dacă actuala putere ar dori să salveze economia, atunci ar trebui să-şi întoarcă privirea spre IMM-uri!
FMI şi actualul Guvern – multe găuri negre şi o ţară pingelită!

17 mai 2011

Situaţia în care suntem, slugărnicia faţă de FMI, faptul că Franks este adevăratul şef de la Palatul Victoria sunt dovezi clare că FMI şi-a atins scopul!  Ţara se află cu un picior în groapă, căci nicăieri în lume scăderea salariilor şi creşterea impozitelor nu au salvat economia!
Infrastructura din România – europeană abia peste un secol şi jumătate!

17 mai 2011

Principalul dezavantaj al României, este faptul că ne aflăm pe locul 110 în lume la infrastructură. Păstrând ritmul actual de dezvoltare, sistemul de transport din România va ajunge la acelaşi nivel cu cea din Europa de Vest în aproximativ 130-150 de ani!
ROMÂNIA în faliment – alertă de cod zero!

12 mai 2011

Dacă este ceva ce României nu îi lipsește niciodată, acestea ar fi problemele. De la șomaj la inflație, de la deficit bugetar la cheltuieli și lipsa investițiilor în economie, nimic rău nu ocolește țara noastră!
Guvernulul nostru împarte românii în cei deștepți și alții!

12 mai 2011

Dincolo de postura de deputat, sunt un cetățean care, din postura de plătitor de taxe, ar putea accepta măsuri de austeritate care să poată corecta mecanismele greșite care au permis instalarea atât de severei crize economice în România. În schimb, stau și mă minunez cât de multă cantitate de gândire eficientă și inteligentă se concentrează sub autoritatea guvernului nostru, care împarte românii în cei deștepți și alții!

 
CE CUMPĂRĂTURI TRĂSNITE AU FĂCUT MINIŞTRII LUI BOC PE BANII ROMÂNILOR!

4 mai 2011

Când vine vorba despre bani, românilor li se spune mereu că nu sunt! Pentru toate celelalte, există! Există bani pentru miniştrii care achiziţionează tot felul de produse ciudate din banii publicii, fără să-i tragă cineva la socoteală, sfidând contribuabilii, înjosind românii şi aruncând la gunoi, milioane de euro!
Declaratie privind soarta somerilor

3 mai 2011

Rugaţi-vă ca anul acesta să nu vă pierdeţi locul de muncă ca să vă puteţi ajuta părinţii sau bunicii! Pentru şomeri, veştile sunt şi mai rele.
Hristos a inviat!

24 apr 2011

Nespusa bucurie a Învierii Domnului să ne binecuvânteze, iar Hristos Cel ce a biruit moartea să reverse asupra noastra viaţă, sănătate, pace, belşug de bucurii duhovniceşti şi întru toate bună sporire!

      
Mircea Drăghici are veşti bune pentru cadrele didactice din universităţi

14 apr 2011

Deputatul Mircea Drăghici are veşti bune pentru mediul universitar.
Deputatul Mircea Draghici: Arpechim trebuie salvat cu orice pret!

7 apr 2011

Deputatul Colegiului Curtea de Arges, Mircea Draghici considera ca problema Arpechim trebuie sa fie o prioritate.
DECLARAŢIE PRIVIND JUSTIŢIA DIN ROMÂNIA

22 mar 2011

Legea răspunderii magistraților ar fi trebuit să constituie o prioritate a Guvernului si a Parlamentului. Din nefericire, deși în repetate rânduri, de câțiva ani buni i s-a cerut Ministerului Justiției și Ministerului Public să vină cu un astfel de proiect de lege, cele două instituții se fac că nu aud.
Emil Boc poate reduce pretul benzinei, daca invoca starea de criza si interesul national!

8 mar 2011

Preţul carburantilor la pompă a ajuns la aproape sase lei pe litru la anumite sortimente si risca sa atinga un maximum istoric!
Mircea Drăghici a sărbătorit femeile din Curtea de Argeş

4 mar 2011

Doamnele şi domnişoarele din Colegiul Curtea de Argeş au întâmpinat primăvara cu un spectacol deosebit, alături de deputatul Mircea Drăghici!
Peste 90000 de argeseni – taiati de la servicii medicale de urgenta

28 feb 2011

Guvernarea Băsescu-Boc-FMI continuă epopeea tăierilor, diminuărilor şi a bătăii de joc, de data aceasta, victimă fiind sănătatea românilor! Coasa lui Boc vrea să radă 182 de spitale, pe baza unei evaluări făcută pe genunchi, totul în numele puterii portocalii!
Bilantul guvernarii Basescu-Boc-FMI - totul impotriva romanilor!

18 feb 2011


Nimeni nu se astepta ca PD-L sa fie un partid extraordinar, dar nici atat de ordinar, incat sa actioneze permanent impotriva romanilor! Regimul Basescu - Boc - PD-L, tutelat de FMI, a înregistrat cele mai multe recorduri post-decembriste împotriva poporului român!
Deputatul Mircea Draghici – la intalnirea pentru salvarea Arpechim si Oltchim

16 feb 2011

Pentru argeseni, Arpechim reprezinta un punct de reper si de aceea trebuie sa luam atitudine si sa facem tot ce ne sta in puteri!
PSD condamna ticalosia lui Traian Basescu in cazul Nicolescu

9 feb 2011

Traian Basescu da dovada de ticalosie atunci cand se pronunta asupra starii de sanatate a domnului Constantin Nicolescu si cand sugereaza ca decizia medicilor de a-l opera pe acesta a influentat justitia.
O problemă de corupţie:Cum să dai ilegal TVA, cât pensiile militarilor pentru doi ani de zile! Boc ştie!!!

19 ian 2011

O adevărată catastrofă! Aşa numesc mulţi specialişti anul 2011, care a început cu creşteri de preţuri, numărat de bibilici şi tăiat de pensii! Abia s-au scurs două săptămâni din noul an şi ciuma portocalie împrăştie în stânga şi în dreapta: teroare, batjocură şi foamete! Totul în numele lui Băsescu, cel fără de inimă cu neamul său, cu oamenii ţării! Dar mai ales, cu cei care au jurat credinţă acestei ţării!
LA MULTI ANI!

24 dec 2010

FIE CA SĂRBĂTOAREA SFÂNTĂ A CRĂCIUNULUI SĂ VĂ UMPLE CASA DE DRAGOSTE , LUMINĂ, FERICIRE ŞI LINIŞTE SUFLETEASCĂ!

UN AN NOU, PLIN DE BUCURII ŞI TOT CE VĂ DORIŢI SĂ VI SE ÎNDEPLINEASCĂ!

LA MULŢI ANI!
Centura de nord-vest va intra in 2011 la proiectare

21 dec 2010

În proiectul de buget pe 2011 reapare un proiect extrem de important pentru municipiul Pitesti. Este vorba de centura de nord-vest a orasului, care va fluidiza traficul si va permite un acces mai usor catre zona Slatina-Craiova, respectiv Vâlcea - Sibiu.
Liceeni din Curtea de Argeş – în vizită la deputatul Colegiului

20 dec 2010

Peste 40 de tineri de la Liceul Agricol din Curtea de Argeş şi-au petrecut ziua de sâmbătă la Parlament.
Aceştia au fost oaspeţii deputatului Mircea Drăghici, care a dorit să le prezinte Palatul Parlamentului, cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume şi cea mai grea clădire din lume, intrând de trei ori în Cartea Recordurilor.
Mircea DRĂGHICI a depus 280 de amendamente

20 dec 2010

Week-end de foc pentru deputatul Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici, membru al Comisiei de Buget-Finanţe din Camera Deputaţilor. Începând de vineri, parlamentarul argeşean a participat la dezbaterile privind bugetul de stat pe 2011, penultimul pas înainte ca raportul întocmit de deputaţii şi senatorii din comisia de specialitate să intre la votul în plen.
DECLARAŢIE POLITICĂ PRIVIND CRIMA PORTOCALIE ÎMPOTRIVA CLIENŢILOR DE BĂNCI

13 dec 2010

Ce aduce Moşul portocaliu pentru 8 milioane de români care au credite la bănci? Neaplicarea OUG 50/2010 la creditele în derulare, înca un "cadou" de la stimabilul Băsescu şi o lovitură sub centură pentru cei care mai sperau într-o lege menită să restabilească ordinea în raportul consumator-bancă.
La capitolul transporturi, PD-L livrează foar iluzii!

10 dec 2010

Doamna Ministru al Transporturilor Anca Boagiu merită felicitări şi aprecieri pentru randamentul obţinut în această funcţie! Din postura de coiniţiator al Pactului Politic pentru drumuri rapide şi autostrăzi din România, o felicit pentru că în numai 3 luni a reuşit să facă o radiografie completă în ceea ce priveşte domeniul rutier şi feroviar şi a constatat nerealizările guvernelor de dreapta.
Mircea Drăghici – Omul Politic al anului 2010

10 dec 2010

Pentru a doua oară consecutiv, deputatul Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici a fost ales Omul politic al anului. Cititorii ziarului PROFIT l-au votat politicianul anului şi în 2010, iar premiul i-a fost oferit în cadrul unei gale, care a avut loc ieri.
DECLARAŢIE POLITICĂ PRIVIND DECIZIA FMI SI A GUVERNULUI DE A REDUCE CONCEDIUL MATERNAL

7 dec 2010

FMI a pus ochii pe mamele din România! Vrea să le taie banii pentru concediu maternal şi să le reteze dreptul de a-şi vedea micuţii crescând. Trăim într-o ţară fără viitor, în care moştenitorii noştri se vor naşte ca să devină simple marionete ale FMI! Avem două soluţii, fie părăsim noi corabia, fie pleacă gaşca portocalie şi străinii de la guvernare.
Şefii portocalii au ieşit la spoveditPD-L – devorat de corupţie

6 dec 2010

Liderii PD-L au început să debiteze nişte gogomanii politice, care îţi taie răsuflarea şi te fac să te întrebi dacă aceasta este România anului 2010. Dornici de mărire mediatică, după ce timp de şase ani ne-au livrat aceeaşi placă hodorogită a corupţiei, mai-marii portocalii au redescoperit tema şi încearcă s-o poleiască şi s-o livreze din nou românilor!
Actuala putere şi FMI jecmănesc viitorul României!

29 nov 2010

S-a tot vorbit în ultima vreme de  recesiune, criză, dezastre financiare, falimente şi chiar, asasini economici! Unora le-au părut probleme îndepărtate sau scene din filmele americane, lucruri, care nu vot ajunge niciodată în România! Ei bine, aceste întâmplări nu au rămas doar în ţările din America latină sau în fostele state sovietice, ci au devenit realităţi chiar pe meleagurile noastre!
DEZVOLTAREA RURALĂ DIN ROMÂNIA MUTILATĂ DE INTERESE ŞI CORUPTIE

29 nov 2010

Ancheta realizată în cadrul proiectului Transparenţa fondurilor europene în România 2010, derulat de ActiveWatch-Agentia de Monitorizare a Presei şi finanţat de Uniunea Europeană prin programul Facilitatea de Tranziţie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societăţii civile în lupta împotriva corupţiei aduce în prim-plan o realitate cutremurătoare: dezvoltarea rurală din România este mutilată de APDRP.
Mircea Drăghici - noul trezorier PSD

29 nov 2010

Din această seară, deputatul Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici este noul trezorier al Partidului Social Democrat.
Funcţia este una de mare încredere şi responsabilitate, social-democratul argeşean declarându-se onorat să preia frâiele sistemului financiar al PSD.
DECLARAŢIE POLITICĂ PRIVIND PORTOCALIZAREA TRICOLORULUI NAŢIONL

25 nov 2010

Tricolorul are cinci culori la Alba Iulia! În loc de trei culori cunosc pe lume, românii au ajuns să vadă portocaliu, inclusiv pe drapelul naţional! Autorităţile din Alba Iulia au demonstrat că tricolorul, poate fi suplimentat cu încă două culori, atunci când au arborat la deschiderea Serbărilor Unirii, un tricolor ce conţinea şi portocaliu, şi cărămiziu, între galben şi roşu!
DECLARAŢIE PRIVIND INCOERENŢA ACTULUI DE GUVERNARE

24 nov 2010

Nu a existat nici un Guvern după 1989, care să dovedească o lipsa de coerenţa şi o dezbinare mai mare decât cea pe care o afişează acum executivul condus de Boc. În această perioadă grea pe care o traversează România, ne-am fi aşteptat ca reprezentanţii puterii să fie capabili să transmită un mesaj unitar şi să conducă ţara într-o direcţie bine stabilită către ieşirea din criză.
DECLARAŢIE POLITICĂ PRIVIND DISPONIBILIZĂRILE DIN SISTEMUL DE STAT

23 nov 2010

De când a fost numit premier Emil Boc şi până astăzi, din economia naţională au dispărut peste o jumătate de milion de angajaţi. Dintre aceştia peste 80.000 reprezintă foştii angajaţi la stat. Practic, unul din opt români care avea loc de muncă în 2008 este acum şomer!
DECLARAŢIE PRIVIND SIGURANŢA CETĂŢEANULUI ÎN ROMÂNIA

16 nov 2010

PARLAMENTUL ROMÂNIEI
CAMERA DEPUTAŢILOR


Deputat PSD, Colegiul nr. 2 Curtea de Argeş, judeţul ARGEŞ
DRĂGHICI Mircea Gheorghe

 Probabil că nu există zi în care să nu se producă un act grav de violenţă în România! Ceea ce apare în presă este de fapt doar vârful aisbergului. Multe dintre actele de violenţă rămân necunoscute, nesancţionate, nerezolvate.
DECLARAŢIE PRIVIND RETRIMITEREA ÎN PARLAMENT A LEGII PRIVIND REDUCEREA TVA

9 nov 2010

Deputat PSD, Colegiul nr. 2 Curtea de Argeş, judeţul ARGEŞ
DRĂGHICI Mircea Gheorghe

Legea privind reducerea TVA la alimentele de bază a fost condamnată fără judecată de preşedintele ţării, Traian Băsescu. Şeful statului a retrimis această iniţiativă în Parlament, demonstrând că puţin îi pasă de poporul său, de calculele economice sau de soarta unor oameni!
Interviu Ancheta 8 noiembrie 2010

8 nov 20103 nov 2010

Mircea Draghici: „Reducerea TVA era de fapt, prima şi singura măsură reală pentru români în prag de prăpastie economică."
Sprijin pentru o familie aflată la necaz

1 nov 2010

Impresionat de cazul unei femei din comuna Albeştii de Argeş, parlamentarul Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici a dat o mână de ajutor la ridicarea locuinţei pentru o familie crunt lovită de soartă.
PSD ARE SOLUŢII PENTRU ROMÂNIA

20 oct 2010

„România corectă, România socială - 100 de soluţii de guvernare", proiect lansat la Congresul PSD de la finele săptămânii trecute demonstrează că suntem  partidul care are soluţii de viitor şi care poate să ofere prin date şi cifre concrete, imaginea reală a ţării! Care ţară, adusă în pragul dezastrului de marinarul portocaliu trebuie să navigheze în apele tulburi, printre ameninţările FMI-ului şi bombele decizionale luate de miniştrii (era să scriu monştrii) timonierului Boc!
Reducerea TVA – prima şi singura măsură reală pentru români!

20 oct 2010

Sunt onorat să informez cetăţenii Colegiului Curtea de Argeş cu privire la aprobarea în Camera Deputaţilor a proiectului de lege, iniţiat de mine împreună cu mai multi colegi, senatori şi deputaţi PSD şi PNL, privind reducerea cotei taxei pe valoarea adăugată la unele alimente de bază.
Mircea Draghici a luat apararea clientilor de banci in Comisia de Buget-Finante

20 oct 2010

Mircea Draghici, membru in Comisia de Buget a Camerei: Stim si noi cum isi exporta bancile profitul. Cred ca exista un comportament absolut abuziv al bancilor


HotNews.ro
Marţi, 12 octombrie 2010, 15:37
Mircea Drăghici – în apărarea clienţilor de credite

13 oct 2010

Mircea Drăghici a precizat că a fost direct interesat de această temă, deoarece în urma audienţelor ţinute la cabinetele parlamentare, i-au fost semnalate numeroase cazuri în care oamenii sunt efectiv agresaţi de bănci!
DECLARAŢIE PRIVIND SITUAŢIA PENSIONARILOR DIN ROMÂNIA

12 oct 2010

România europeană se poate ,,lăuda" cu câteva performanţe, care ne demonstrează că suntem tare departe de tot ce înseamnă civilizaţie şi respect pentru cetăţeni! Avem cea mai mică pensie medie din UE şi cu toate acestea, actualul Guvern face eforturi colosale să pună biruri şi să taie chiar şi din această brumă de bani, cu care bătrânii noştri abia îşi duc zilele!
Reduceri pentru studenţii cu dizabilităţi

8 oct 2010

Studenţii cu handicap vor beneficia de reduceri pentru cazare şi masă. Comisia de Buget-Finanţe a avizat legea privind modificarea şi completarea legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.
Recompense financiare pentru olimpicii internaţionali

7 oct 2010


Comisia de Buget-Finanţe a dat ieri aviz favorabil pentru un proiect de lege care prevede recompensarea olimpicilor internaţionali.
Deputatul Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici, membru al acestei Comisii a precizat că elevii care se situează pe unul din primele trei locuri la olimpiadele şcolare internaţionale, indiferent de disciplină vor primi recompense financiare.
LA MULTI ANI, TUTUROR PENSIONARILOR!

1 oct 2010DECLARAŢIE PRIVIND REVOLTA POLIŢIŞTILOR

28 sep 2010

DECLARAŢIE PRIVIND REVOLTA POLIŢIŞTILOR
Deputat PSD, Colegiul nr. 2 Curtea de Argeş, judeţul ARGEŞ
DRĂGHICI Mircea Gheorghe
Povestea cu miliardele este o intoxicare ordinară!

23 sep 2010

Deranjat că „modela favorită"a fost prinsă cu furtul şi minciuna, preşedintele Traian Băsescu a ieşit aprig la atac să apere onoarea pierdută a Robertei Anastase!
Mircea Draghici a cerut de la tribuna Parlamentului demisia Robertei Anastase

21 sep 2010

DECLARAŢIE PRIVIND FRAUDA PORTOCALIE DIN PARLAMENTUL ROMÂNIEI
Cu dedicaţie, direct din Parlamentul European, de la Elena Băsescu pentru Nuţi Udrea!

16 sep 2010

Eurodeputatul Elena Băsescu a ieşit în această săptămână la rampă cu o declaraţie cel puţin stranie! Aceasta a criticat de la tribuna Parlamentului European faptul că autorităţile române nu au accesat bani din Fondul European de Ajustare la Globalizare, un program pentru ajutorarea muncitorilor care îşi pierd slujba din cauza globalizării.
Ministresa blondă şi „înaripatul vopsit" în ultima producţie a toamnei!

16 sep 2010

Guvernarea portocalie se întemeiază pe două principii fundamentale: primul - nu ştiu unii de alţii (nici premierul ce vorbesc miniştri, nici şefii ce fac subordonaţii) şi cel de-al doilea - electoratul trebuie prostit cu orice preţ! Aşa se explică declaraţiile a doi oameni din aceeaşi instituţie: ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea şi secretarul de stat, Răzvan Murgeanu.
Presa cenzurată înseamnă privarea de libertate a gândirii pentru un popor întreg!

12 sep 2010

Presa are în primul rând un rol de formator de opinie, iar pentru a-şi îndeplini rolul este foarte important să fie liberă!
Culmea scamatoriei guvernamentale! Boc dă 500 de milioane de euro pentru un portal, pe care vrea să-l facă „moca”!

9 sep 2010

Boc dă 500 de milioane de euro pe un site, fără ca nimeni să ridice un semn de întrebare! Aruncăm pe un portal, oricum nefuncţional şi făcut pe genunchi, milioanele luate de la gura românilor!
Lecţie de fonduri europene pentru neiniţiaţii portocalii!

3 sep 2010

După cum bine ştiţi, una dintre cărţile de căpătâi ale neamului românesc este „Învăţăturile lui Neagoe Basarab către fiul său, Teodosie". Şi cum cetatea Basarabilor a fost în această săptămână martoră a două evenimente de excepţie: finanţare de 1 milion de euro pentru proiectul „CURTEA DOMNEASCĂ DE ARGEŞ - CAPITALĂ A TURISMULUI ROMÂNESC şi de 14 milioane de euro pentru Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, m-am gândit că n-ar strica să adaptez vechile învăţături şi să scoatem la lumină întreaga poveste a modului cum a reuşit oraşul Curtea de Argeş să devină o legendă de succes în atragerea banilor de la UE.
ASTAZI, INCEPAND CU ORA 10:00, DEPUTATUL COLEGIULUI CURTEA DE ARGES IN DIRECT LA ANTENA 3

1 sep 2010Moţiunea PSD – peste 6000 de semnături în Colegiul Curtea de Argeş

30 aug 2010

Campania de strângere de semnături pentru a trimite guvernul Boc la plimbare s-a bucurat de succes în Colegiul Curtea de Argeş! Moţiunea PSD a primit până acum peste 6000 de semnături de la argeşenii nemulţumiţi de măsurile luate de executivul portocaliu.
APROAPE UN MILION DE EURO PENTRU

30 aug 2010

Zi de excepţie, mâine, pentru municipiul Curtea de Argeş! Primarul Nicolae Diaconu va semna la Ministerul Dezvoltării, contractul de finanţare pentru proiectul „CURTEA DOMNEASCĂ DE ARGEŞ - CAPITALĂ A TURISMULUI ROMÂNESC".
VICTOR PONTA ŞI MIRCEA DRĂGHICI – PILOŢI PE TRANSFĂGĂRĂŞAN

26 aug 2010

Cel mai tânăr câştigător de etapă din istoria Campionatului Mondial de Raliuri, Jari-Matti Latvala şi cel mai tânăr preşedinte de partid, liderul PSD, Victor Ponta au testat împreună o super-maşină de 300 CP, atingând suta de kilometri în mai puţin de şase secunde!
Emil Boc si minciuna impozitului minim

23 aug 2010

„Proiecturile" premierului Emil Boc nu tin cont nici de adevar, nici de bun-simt!
Comisia de Buget-Finanţe şi-a intrat în pâine impozitul minim forfetar – pus la zid

16 aug 2010

Comisia de Buget-Finanţe a discutat în şedinţa de astăzi, eliminarea impozitului minim forfetar aplicat agenţilor economici, cu începere de la 1 octombrie.
Mircea Drăghici anunţă măsuri mai blânde pentru plata datoriilor

16 aug 2010

Deputatul Colegiului Curtea de Argeş a explicat că se prelungeşte de la 90 la 180 de zile data de la care se vor calcula penalităţi la datoriile la bugetul de stat de la depăşirea termenului de plată. De asemenea, se scad penalităţile de la 0,05% pe zi la întârzierile de plată a obligaţiilor la buget la 0,03%.
CONVOIUL UMANITAR PSD A AJUNS LA DESTINAŢIE

12 iul 2010


Convoiul umanitar, organizat de PSD pentru sinistraţii din Moldova a ajuns în week-end la destinaţie.
Ajutoare pentru sinistraţii din Moldova

9 iul 2010

Mircea Draghici coordoneaza actiunile umanitare PSD
Comisia europeana da dreptate deputatului Mircea Draghici

2 iul 2010

Aşa cum a anunţat deputatul Mircea Drăghici, România poate solicita asistenţă de la Fondul de Solidaritate în termen de 10 săptămâni.
Majorarile de preturi si taierile de salarii, în vigoare

1 iul 2010

Majorarile de prețuri și taierile de salarii, în vigoare
De astazi, începem o alta viața. Daca va fi mai buna sau mai rea, vom vedea mai tîrziu. De astazi, scad salariile bugetarilor, se diminueaza ajutoarele de șomaj, dispar subvenții, dar cresc și prețurile, ca urmare a maririi TVA la 24% și a scaderii leului în raport cu principalele valute.   

 


 
Produsele din coşul zilnic vor avea TVA de doar 5%

30 iun 2010

Astăzi s-a votat în Comisia de Buget, Finanţe şi Bănci iniţiativa legislativă de reducere la 5% a TVA-ului pentru produsele din coşul zilnic.
RAPORTUL DE ACTIVITATE AL DEPUTATULUI MIRCEA DRAGHICI LA JUMATATEA MANDATULUI

15 iun 2010

Dragă cititorule,

Aveţi în faţa dumneavoastră, un prim raport de activitate, pe care încerc să vi-l prezint în ziar.
Fac acest lucru, pentru ca am constiinţa faptelor şi încerc să fiu, un altfel de parlamentar.
Dacă am facut bine sau nu, rămâne să decideţi.

Cu drag,
Mircea Drăghici
DECLARAŢIE POLITICĂ PRIVIND REDUCEREA NUMĂRULUI DE AGENŢII GUVERNAMENTALE

15 iun 2010

Anul trecut, în noiembrie, a intrat în vigoare Legea 329/2009 privind desfiinţarea şi restructurarea agenţiilor guvernamentale. Atunci, a fost decisă desfiinţarea, comasarea, restructurarea unui număr de 112 agenţii din 226 câte existau.
Situaţia exploatării materialului lemnos din zona Muşăteşti

15 iun 2010

Interpelare adresata domnului László BORBÉLY - Ministrul Mediului şi Pădurilor
LUMÂNAREA PORTOCALIE DE LA CĂPĂTÂIUL GUVERNULUI

2 iun 2010

Ministerul Finanţelor a publicat, cu o întârziere de trei zile, execuţia bugetului general consolidat pentru prima treime a anului (1 ianuarie - 30 aprilie 2010). Potrivit deputatului PSD, Mircea Drăghici, faţă de datele comunicate de acelaşi minister la sfârşitul lunii martie 2010 se observă o creştere nemaiîntâlnită a deficitului comparativ de peste 9 ori: „Cum e posibil ca doar într-o singură lună să crească acest deficit de la 293,5 milioane lei (martie 2010 - martie 2009) la 2.768,2 milioane lei (aprilie 2010 - aprilie 2009) sau mai exact de la 3,7% la 29,6% ?"
DECLARAŢIE PRIVIND SITUAŢIA ACTUALĂ A ROMÂNIEI

26 mai 2010

Deputatul PSD, Mircea Drăghici a susţinut de la tribuna Parlamentului, o intervenţie la dezbaterea privind moţiunea simplă pe agricultură. La finalul intervenţiei, Mircea Drăghici a cerut demisia ministrului agriculturii, Mihail Dumitru, ca urmare a problemelor apărute în cadrul măsurii de finanţare 322.
Pe principiul: Dacă nu eşti portocaliu, nu exişti în România! Sprijinul european merge doar la PD-L

18 mai 2010

 Clasamentul oficial al proiectelor acceptate la finanţare prin Măsura 322 - „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale" este de fapt, topul influenţelor în PD-L!
Mircea Drăghici aduce bani în Colegiu pentru biserici şi drumuri

17 mai 2010

Deputatul PSD, Mircea Drăghici a reuşit să aducă finanţări importante pentru Colegiul Curtea de Argeş, pe care îl reprezintă.
MIRCEA DRĂGHICI SUSŢINE LEGEA PENTRU STIMULAREA INVESTIŢIILOR ÎN SECTORUL IMM-URILOR

13 mai 2010

Deputatul PSD al Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici a participat la reuniunea Grupului Parlamentar de Sprijin pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, organizată de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.
Programul Naţional de Autostrăzi – acceptat tacit de Guvern ?

13 mai 2010

Executivul acceptă tacit propunerea legislativă privind Programul Naţional de Autostrăzi iniţiată de parlamentarii social-democraţi, din moment ce nu a transmis niciun punct de vedere în termen de 60 de zile de la iniţiere.
Parlamentul a adoptat legea privind scutirea datoriilor pentru Termoficare 2000

5 mai 2010Banii europeni pentru energie verde vor putea fi absorbiţi şi de România, Mircea Drăghici a dat undă verde legislatiei de reglementare

3 mai 2010

Comisia de Buget, Finanţe, Bănci a dat aviz favorabil la propunerea legislativă privind modificarea şi completarea legii nr. 220/2008 pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile. Deputatul PSD, Mircea Drăghici, membru al acestei Comisii a declarat că este vorba despre un proiect esenţial pentru dezvoltarea României şi pentru atragerea de finanţări europene în acest domeniu.
Mircea Draghici anunta - Sprijin pentru TERMOFICARE 2000 S.A.

22 apr 2010

Comisia pentru Buget, Finanţe, Bănci a dat undă verde proiectului de lege privind diminuarea arieratelor bugetare.
MIRCEA DRĂGHICI PROPUNE PARCURI, ÎN LOC DE ZIDURI LA GUVERN ŞI COTROCENI!

21 apr 2010

Deputatul PSD, Mircea Drăghici a semnat alături de fostul premier, Adrian Năstase, un proiect de lege prin care militează pentru accesul liber în spaţiile deţinute de autorităţile şi de instituţiile publice din România.
Mircea Draghici cere in Parlament respectarea drepturilor pentru romanii cu handicap

20 apr 2010

Deputatul Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici se numără printre semnatarii propunerii legislative privind modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţă nr. 159/1999, privind Compania Naţională Loteria Română şi a O.G. nr. 159/2001 privind repartizarea profitului acestei instituţii.
Mircea Drăghici s-a sfătuit cu cetăţenii din Arefu şi Albeştii de Argeş

19 apr 2010


Abia întors din vizita de audit, desfăşurată în judeţul Alba, deputatul PSD, Mircea Drăghici s-a aflat în acest week-end, în Colegiul Curtea de Argeş, pentru a se întâlni cu cetăţenii.
Mircea Draghici - in audit in Alba

14 apr 2010

Deputatul PSD al Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici a participat astăzi, la şedinţa Comitetului Executiv al partidului de la Călimăneşti, judeţul Vâlcea.
Mircea Draghici - Activitate parlamentara

14 apr 2010

Deputatul Mircea Draghici a depus ieri o interpelare privind scumpirea carburantilor.
Mircea Drăghici - în sedinţă cu Liviu Dragnea

7 apr 2010

Deputatul PSD, Mircea Drăghici, secretar la nivel naţional pe probleme de audit instituţional participă în aceste zile, la o sedinţă a Secretariatului General al PSD, care se desfăşoară la Turnu-Măgurele.
PASTE FERICIT!

2 apr 2010

Cu ocazia sarbatorilor pascale va doresc sa aveti parte de linistite, lumina sfanta si bucurii in case!

Fie ca Invierea Domnului sa ne aduca speranta in suflete si dorinta de a fi mai buni!

HRISTOS A INVIAT!
DECLARAŢIE PRIVIND CREDITELE EXTERNE CONTRACTATE DE ROMÂNIA PENTRU DEPĂŞIREA CRIZEI ECONOMICE

18 mar 2010

Deputatul Colegiului Curtea de Arges, Mircea Draghici a sustinut in aceasta saptamana, o declaratie privind creditele externe contractate de Romania, in vederea depasirii crizei economice.
Mircea Draghici a initiat legea privind reglementarea contractelor de intretinere a infrastructurii rutiere din Romania

15 mar 2010

Ca urmare a problemelor intampinate an de an de cetateni, deputatul Mircea Draghici si senatorul Sorin Ovidiu Bota au initiat un proiect de lege privind reglementarea  contractelor de intretinere a infrastructurii rutiere din Romania.
Cei doi parlamentari precizeaza in nota de fundamentare ca infrastructura rutiera consuma perioadic multi bani, dar eficienta este mai mult decat redusa!
La multi ani, de 8 Martie!

8 mar 2010

LA MULTI ANI TUTUROR DOMNELOR SI DOMNISOARELOR CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE! VA DORESC O PRIMAVARA SENINA, PLINA DE BUCURII SI REALIZARI!
Mircea Drăghici ia la rost Guvernul. Unde sunt cele 13 miliarde de euro pentru infrastructură?

8 mar 2010

Deputatul PSD, Mircea Drăghici a criticat dur actualul executiv, care a făcut risipă de bani europeni! Parlamentarul social-democrat a atras atenţia că efectele împrumuturilor externe asupra creşterii economice sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârşire!
Mircea Drăghici – secretar executiv PSD la nivel naţional

1 mar 2010

În cadrul şedinţei de astăzi a Comitetului Executiv al PSD, la punctul 7 au fost votaţi secretarii executivi. Astfel, deputatul Colegiului Curtea de Argeş, Mircea Drăghici este noul secretar executiv pe audit instituţional.
INVESTIŢII DE 14 MILIOANE DE EURO ÎN CURTEA DE ARGEŞ

27 feb 2010

Veşti extrem de bune pentru locuitorii municipiului Curtea de Argeş! Proiectul, PLANUL INTEGRAT DE DEZVOLTARE URBANĂ A MUNICIPIULUI CURTEA DE ARGEŞ, care vizează creşterea calităţii vieţii şi crearea de noi locuri de muncă, prin reabilitarea infrastructurii şi îmbunătăţirea serviciilor urbane, inclusiv a serviciilor sociale, a primit punctajul maxim de finanţare, privind gradul de maturitate al proiectului, fiind clasat pe primul loc în ierarhia proiectelor din Regiunea Sud-Muntenia.
VINERI SEARA, LA “DIALOGURI INCOMODE” - MIRCEA DRAGHICI A DEZVALUIT CATEVA FATETE ALE NECONSTITUTIONALITATII ACTULUI DE GUVERNARE

15 feb 2010

Deputatul de Curtea de Argeş a impresionat plăcut prin prestaţia dovedită la emisiunea transmisă de către PHOENIX TV: calm, raţional, competent a răspuns avalanşei de întrebări adresate de către telespectatori fără false pudori, chiar dacă unele păreau a fi tendenţioase.
MIRCEA DRĂGHICI, IN DIRECT CU ARGESENII, LA DIALOGURI INCOMODE

12 feb 2010

Argeşeni: nu pierdeţi ocazia de a discuta direct cu deputatul dumneavoastră!
Mircea Drăghici – cel mai activ parlamentar din Argeş

25 ian 2010

Institutul pentru Politici Publice Bucureşti a mediatizat cel mai recent raport privind activitatea parlamentarilor din perioada septembrie - decembrie 2009.
Mircea Draghici l-a interpelat pe premierul Emil Boc

18 ian 2010

Deputatul PSD, Mircea Drăghici a depus la Grupul Parlamentar PSD, o interpelare privind depăşirea crizei prin eficientizarea cheltuielilor publice din Administraţia Publică Centrală.
Deputatul Mircea Draghici - direct implicat in bugetul de stat

14 ian 2010

Plenul reunit al Parlamentului a luat, astăzi, prima pauză de consultări, solicitată de Viorel Hrebenciuc, în numele grupului parlamentar al PSD.
DEPUTATUL MIRCEA DRAGHICI A SUSTINUT AMENDAMENTE LA TRIBUNA PARLAMENTULUI

13 ian 2010

Deputatul PSD, Mircea Drăghici, membru al Comisie de Buget, Finanţe şi Bănci a susţinut astăzi, de la tribuna Parlamentului, amendamentele pe textul de lege la Legea Bugetului de Stat pe 2010.
Mircea Draghici – in contre cu ministrul Berceanu pentru centura de nord a Pitestiului

10 ian 2010

In noaptea de sambata spre duminica, la audierile pentru legea Bugetului pe 2010, deputatul PSD, Mircea Draghici, membru al Comisie de Buget, Finanate si Banci  a avut un schimb de replici cu ministrul Radu Berceanu, privind centura de nord a Pitestiului.
Deputatul Mircea Draghici doreste sa atraga bani pentru toate localitatile judetului Arges

7 ian 2010

Deputatul PSD de Curtea de Argeş, Mircea Draghici, va sustine in Comisia de Buget, Finante si Banci, mai multe amendamente la Legea Bugetului 2010: 129 de amendamente pentru Ministerul Dezvoltării Durabile şi Turismului, 166 pentru invatamant si tineret, iar unul este destinat Ministerul Sanatatii, respectiv, dotarea si modernizarea Spitalului din municipiul Curtea de Arges.
DEPUTATUL MIRCEA DRĂGHICI ANUNŢĂ DREPTURI SPORITE PENTRU VETERANII DE RAZBOI

21 dec 2009

Deputatul PSD de Curtea de Argeş, Mircea Drăghici a anunţat că din noul an, veteranii de război, precum şi văduvedele acestora vor beneficia de drepturi sporite.
Scrisoare deschisa adresata argesenilor din partea deputatului Mircea Draghici

1 dec 2009MIRCEA GEOANĂ – PREŞEDINTELE UNEI SINGURE ROMÂNII!

25 nov 2009

România are nevoie de un nou început, alături de preşedintele Mircea Geoană!
Mircea Geaonă – învingător la Curtea de Argeş

23 nov 2009

Social-democratul Mircea Geoană este învingător în toate zonele Colegiului Curtea de Argeş.
RAPORT ACTIVITATE DEPUTAT MIRCEA DRAGHICI

17 nov 2009Bugetul nu poate fi referat şcolar copiat de pe internet!

4 nov 2009

În acest moment, nu avem nevoie de declaraţii de mare vibraţie, ci de fapte! Bugetul nu poate fi referat şcolar copiat de pe internet!
DEPUTATUL MIRCEA DRĂGHICI ÎI ŢINE PARTEA LUI PROCA

3 nov 2009

„Cu tot respectul, doresc să spun că nu sunt genul de om politic, care se bagă în disputele derulate prin presă, de alţi protagonişti, mai ales că domnul Marcel Proca, chiar se descurcă foarte bine şi singur, dar atâta timp cât cineva face o referire directă sau indirectă la activitatea mea de parlamentar, nu am cum să fiu pasiv şi să nu-i răspund!"
MIRCEA DRĂGHICI A ARĂTAT CUM A FOST CROIT(ORU) GUVERNUL BOC DEMIS BIS!

26 oct 2009

În cadrul emisiunii, „News magazine", de pe Antena 3, parlamentarul argeşean a afirmat că ne aflăm de fapt, în faţa unui Guvern Boc demis bis, făcut pe genunchi, fără viziune şi nerealist.
LA BRĂDULEŢ, CABINET PARLAMENTAR DUPĂ O SUTĂ DE ANI!

24 oct 2009

De remarcat că singurul cabinet parlamentar, deschis în comuna Brăduleţ a fost în urmă cu un secol. Mircea Drăghici a declarat că a fost impresionat de acest amănunt: „Petrecând ceva timp la Muzeul Galeşu am aflat că în localitate a mai existat un singur cabinet acum 100 de ani, care a aparţinut deputatului Manole Brihăilescu. Tocmai de aceea, principala caracteristică a mandatului meu va fi apropierea şi legătura permanentă cu cetăţenii. Avem obligaţia să fim alături de cei care ne-au dat votul şi ne-au trimis în Parlament!"
CU AJUTORUL DEPUTATULUI MIRCEA DRĂGHICI PROGRAMUL ISPA – DEBLOCAT

23 oct 2009

Deputatul PSD, Mircea Drăghici a reuşit să susţină cu succes în Comisia pentru Buget, Finanţe, cauza programului ISPA - Instrumentul pentru Politici Structurale de Pre-Aderare, blocat din cauza problemelor cu Taxa pe Valoare Adăugată (TVA).
ROMÂNIA RISCA SA PIARDA PESTE 1 MILIARD DE EURO DIN FONDURI EUROPENE

21 oct 2009

Potrivit deputatului PSD, Mircea Drăghici, membru al Comisiei de Buget-Finanţe din Parlament, raportul Comisiei Europene, dat recent publicităţii constată probleme în absorbţia fondurilor europene de către România.
SAH LA REGE, BUFONUL A CAZUT!

13 oct 2009

Moţiunea de cenzură pentru căderea Guvernului Boc second-hand a avut succes, fiind votată de 254 de parlamentari, în vreme ce numai 176 au ţinut cu actuala formulă guvernamentală.
DEPUTATUL DRĂGHICI ÎL AUDIAZĂ PE POGEA

7 oct 2009

Comisia de Buget-Finanţe, din care face parte şi deputatul argeşean, Mircea Drăghici îl va audia mâine pe ministrul Gheorghe Pogea, în legătură cu un subiect, extrem de delicat - cheltuirea banilor de la Fondul Monetar Internaţional (FMI).
CÂRNATUL DE PLESCOI – ATACAT DUR DE MIRCEA DRĂGHICI

5 oct 2009MIRCEA DRĂGHICI SĂRBĂTOREŞTE VÂRSTA A TREIA!

1 oct 2009

Peste 300 de oameni din Curtea de Argeş au sărbătorit pe 1 octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.
Manifestarea, demarată anul trecut de către deputatul Mircea Drăghici a fost găzduită de restaurantul Capra Neagră.
Românii au dreptul să ştie ce face Guvernul cu banii de la FMI

25 sep 2009Mircea Drăghici trage un semnal de alarmă 100000 de firme au falimentat de la începutul anului!

14 sep 2009Legile educaţiei şi salarizării au nevoie de rafinare

11 sep 2009Potrivit social-democratului, Mircea Drăghici:România trebuie condusă la liman şi nu, în prăpastie!

26 aug 2009

Guvernul trebuie să-şi asume răspunderea pentru ceea ce ţine de ieşirea din criză şi de rezolvarea problemelor economice.
Mircea Draghici si Victor Ponta au testat cea mai noua masina de raliu

14 aug 2009

Deputatul PSD Mircea Draghici a fost vizitat vineri de colegul sau de partid, Victor Ponta, ministru in relatia cu Parlamentul.
Mircea Drăghici propune consultări serioase privind reforma în educaţie

5 aug 2009Mircea Drăghici vine cu soluţii pentru depăşirea bocajului financiar

4 aug 2009Audiente si in vacanta parlamentara

17 iul 2009Mircea Draghici in Ghidul Locatarului

30 iun 2009Mircea Draghici lupta pentru supravieţuirea IMM-urilor

25 iun 2009

Parlamentarul argeşean a pledat pentru înfiinţarea Fondului Român de Contragarantare
Guvernul ţine cont de propunerea deputaului Mircea Drăghici, Beneficiarii de credite bancare vor fi protejaţi

18 iun 2009

Guvernul a anunţat că va ţine cont de propunerile deputatului PSD, Mircea Drăghici, legate de protejarea beneficiarilor de credite bancare.
PROIECTUL CURTEA DOMNEASCĂ DE ARGEŞ – CAPITALA TURISMULUI ROMÂNESC ACCEPTAT LA FINANŢARE

3 iun 2009

PSD ADUCE BANI EUROPENI LA CURTEA DE ARGEŞ
DEPUTATUL DRAGHICI SARBATORESTE COPIII DIN CURTEA DE ARGES

1 iun 2009

DEPUTATUL MIRCEA DRĂGHICI SĂRBĂTOREŞTE COPIII

Deputatul PSD, Mircea Drăghici doreşte să sărbătorească Ziua Copiilor, într-un mod inedit!
Mircea Draghici, in echipa tehnica de campanie a PSD

20 mai 2009

Membru in echipa centrala de campanie a PSD
Deputatul Draghici instruieste pesedistii din toata tara
Mircea Draghici a oferit 200 de cozonaci la Curtea de Arges

17 apr 2009Mircea Geoana in Colegiul Curtea de Arges

13 apr 2009Mircea Drăghici - cooptat în echipa de campanie pentru europarlamentare şi prezidenţiale

9 apr 2009Afacerea PLUS - Motiv pentru presa de scandal judeţeană să atace haotic

9 apr 2009

Articol preluat din ziarul PROFIT, 6 aprilie 2009.
Draghici, Diaconu si Georgescu vor sa faca orase moderne cu bani europeni

2 apr 2009Drăghici îi cere bani lui Ştireanu pentru un cămin cultural

20 mar 2009Proiect european pentru modernizarea municipiului Curtea de Arges

11 mar 2009

 Deputatul Mircea Drăghici este hotărât să aducă banii europeni la Curtea de Argeş.
Declaratie politica privind situatia romanilor din Italia

3 mar 2009

Deputatul Mircea Draghici a sustinut astazi, 3 martie, in Parlamentul Romaniei, o declaratie politica privind situatia romanilor din Italia.
Deputatul Mircea Draghici a sustinut o declaratie politica privind combaterea violentei

25 feb 2009

EXACERBAREA VIOLENŢEI ÎN ROMÂNIA
Declaratie politica
Deputat PSD, Colegiul nr. 2 Curtea de Argeş, judeţul ARGEŞ
Mircea DRĂGHICI

 
Amendament Spital Curtea de Arges

17 feb 2009Amendamente admise la legea bugetului de stat pe 2009

17 feb 2009Mircea Drăghici – succes în Comisia de Buget

13 feb 2009

Proiectele din Argeş vor primi bani în 2009
Mircea Draghici stă de vorbă cu alegătorii

29 ian 2009

Astăzi, 29 ianuarie, deputatul Mircea Drăghici va fi prezent începând cu ora 12.00, la cabinetul parlamentar din Curtea de Argeş, unde se va întâlni cu cetăţenii, veniţi în audienţă. De la ora 16.00, Mircea Drăghici se va afla în comuna Aninoasa, pentru a discuta cu autorităţile locale şi cu oamenii din zonă, priorităţile pentru 2009.
Mircea Draghici isi respecta promisiunile

22 ian 2009

Deputatul Mircea Draghici a sustinut o conferinta de presa, in care a prezentat doua proiecte cu finantare externa, care vizeaza dezvoltarea economica si turistica a zonei.
Mircea Draghici a donat un televizor unei batrane singure

7 ian 2009

MIRCEA DRĂGHICI NU-ŞI UITĂ ALEGĂTORII
Scrisoare de multumire catre alegatori

1 dec 2008Mesajul primarului din Curtea de Arges, Nicolae Diaconu

27 nov 2008Mesajul candidatului Mircea Draghici catre alegatori

27 nov 2008Mircea Drăghici – în mjlocul oamenilor din Brăduleţ, Muşăteşti şi Mălureni

24 nov 2008Mircea Drăghici se interesează de sănătatea argeşenilor

20 nov 2008

MIRCEA DRĂGHICI ÎN VIZITĂ LA SPITALUL DIN BRĂDULEŢ
Mircea Drăghici – propuneri concrete, sprijin şi interes

14 nov 2008Mircea Drăghici este omul faptelor!

13 nov 2008Oferta candidatului PSD+PC, MIRCEA DRAGHICI LA CAMERA DEPUTATILOR

4 nov 2008

 VOTATI POZITIA 5 PE BULETINUL DE VOT!
Scrisoarea presedintelui Constantin Nicolescu cu prilejul alegerilor parlamentare

3 nov 2008

În judeţul Argeş, vă propunem o ECHIPĂ, formată din oameni de valoare, oameni verificaţi, oameni care AU DEMONSTRAT că fac ECHIPĂ PENTRU ARGEŞ! Votând candidaţii PSD, votaţi pentru ARGEŞ, VOTAŢI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ! PSD FACE ECHIPA CU DUMNEAVOASTRĂ!
De ce stanga?

1 nov 2008

Votezi Alianta PSD+PC! Votezi pentru tine!
Oferta candidatului Mircea Draghici pentru municipul Curtea de Arges in alegerile parlamentare

31 oct 2008

Pentru că stânga luptă pentru micşorarea diferenţelor dintre sat şi oraş, dintre regiunile dezvoltate şi cele sărace, dar mai ales, pentru eradicarea sărăciei.

Declaraţie privind politica externă a României

10 iun 2013

România redevine un stat cu un cuvânt de spus în politica internaţională.  În ultimul an, prim-ministrul Victor Ponta a bifat o serie de întâlniri şi vizite oficiale în Franţa, Danemarca, Austria, Italia, Belgia şi Polonia. Săptămâna aceasta este marcată de două evenimente speciale şi anume vizita  premierului în Germania şi în Slovacia.  Deplasarea premierului în Germania este cu atât mai importantă cu cât ultima vizită a unui premier român în această ţară, şi la acest nivel, a avut loc în 2006.

Mircea Drăghici a sărbătorit copiii din Nucşoara, Berevoieşti, Aninoasa şi Corbi

1 iun 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici a continuat tradiţia şi a sărbătorit Ziua de 1 iunie printr-o petrecere de basm oferită în dar copiilor din Nucşoara, Berevoieşti, Aninoasa şi Corbi! Dacă în anii precedenţi a sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului alături de micuţii din Curtea de Argeş, anul acesta deputatul social democrat a decis să îndrepte personajele copilăriei într-o superbă zonă montană.

Rezilierea contractului cu Bechtel, un prim pas pentru finalizarea Autostrăzii Transilvania

31 mai 2013

Joi, 30 mai 2013, guvernul condus de premierul Victor Ponta a anunțat oficial rezilierea contractului cu Bechtel privind construcţia Autostrăzii Transilvania.

În acest sens, deputatul PSD Mircea Drăghici  și-a exprimat convingerea că rezilierea reprezintă un semnal foarte bun pentru colegiul pe care îl reprezintă în Parlament, prin prisma premiselor de finalizare a autostrăzii Transilvania, inclusiv a tronsonului Pitești-Sibiu, în perioada programatică financiară viitoare.


Link-uri utile