MIRCEA DRĂGHICI A DESCHIS CABINET PARLAMENTAR LA NUCŞOARA

2009-11-29

Deputatul PSD, Mircea Drăghici a inaugurat sâmbătă cabinetul parlamentar din comuna Nucşoara. Acesta se adaugă altor şase cabinete deschise în Curtea de Argeş, Piteşti, Arefu, Aninoasa, Albeştii de Argeş şi Brăduleţ. Parlamentarul social-democrat doreşte să fie prezent în toate localităţile Colegiului Curtea de Argeş, aşa cum este menirea unui deputat, care vrea să fie aproape de cetăţenii care l-au votat!
Mircea Drăghici a declarat că a discutat cu foarte mulţi oameni în campania electorală şi că a înţeles dorinţa lor de a fi ascultaţi, de a transmite către reprezentanţii lor politici tot ce îi nemulţumeşte şi tot ce îi preocupă în legătură cu viaţa lor: „Activitatea mea în Parlament trebuie să exprime priorităţile oamenilor din Colegiul Curtea de Argeş, iar ele nu pot fi înţelese cu adevărat decât venind în mijlocul lor şi ascultându-i!"
La evenimentul de la Nucşoara au participat  reprezentanţi ai autorităţilor locale, membrii ai organizaţiei PSD din comună şi numeroşi cetăţeni, dornici să-l vadă pe deputatul „care vine în localitate şi după alegeri, nu doar atunci când trebuie să le ceară votul."
Mircea Drăghici a precizat că în urma audienţelor, şi-a propus să culeagă cât mai multe idei pentru un proiect legislativ care să vizeze dezvoltarea spaţiului rural: „Trebuie să elaborăm legi care să încurajeze spiritul de iniţiativă local, crearea de locuri de muncă la sate şi peste toate, promovarea agroturismului, deoarece Nucşoara are peisaje superbe!"

 

inapoi la lista de evenimente

Declaraţie privind politica externă a Romāniei

10 iun 2013

România redevine un stat cu un cuvânt de spus în politica internaţională.  În ultimul an, prim-ministrul Victor Ponta a bifat o serie de întâlniri şi vizite oficiale în Franţa, Danemarca, Austria, Italia, Belgia şi Polonia. Săptămâna aceasta este marcată de două evenimente speciale şi anume vizita  premierului în Germania şi în Slovacia.  Deplasarea premierului în Germania este cu atât mai importantă cu cât ultima vizită a unui premier român în această ţară, şi la acest nivel, a avut loc în 2006.

Mircea Drăghici a sărbătorit copiii din Nucşoara, Berevoieşti, Aninoasa şi Corbi

1 iun 2013

Deputatul PSD Mircea Drăghici a continuat tradiţia şi a sărbătorit Ziua de 1 iunie printr-o petrecere de basm oferită în dar copiilor din Nucşoara, Berevoieşti, Aninoasa şi Corbi! Dacă în anii precedenţi a sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului alături de micuţii din Curtea de Argeş, anul acesta deputatul social democrat a decis să îndrepte personajele copilăriei într-o superbă zonă montană.

Rezilierea contractului cu Bechtel, un prim pas pentru finalizarea Autostrăzii Transilvania

31 mai 2013

Joi, 30 mai 2013, guvernul condus de premierul Victor Ponta a anunțat oficial rezilierea contractului cu Bechtel privind construcţia Autostrăzii Transilvania.

În acest sens, deputatul PSD Mircea Drăghici  și-a exprimat convingerea că rezilierea reprezintă un semnal foarte bun pentru colegiul pe care îl reprezintă în Parlament, prin prisma premiselor de finalizare a autostrăzii Transilvania, inclusiv a tronsonului Pitești-Sibiu, în perioada programatică financiară viitoare.


Link-uri utile


PSD


PES


TSD


Victor Ponta


Adrian Nastase


Andrei Dolineaschi


Catalin Nechifor


Claudiu Manda


Ecaterina Andronescu


Ion Iliescu


Valeriu Zgonea


Victor Ciutacu


Daciana Sarbu


Corina Cretu


Consiliul Judetean Arges

Site-ul oficial al Consiliului Judetean Arges


Primaria Municipiului Pitesti

Site-ul oficial al Primariei Municipiului Pitesti


PSD Arges

Site-ul oficial al Partidului Social Democrat Filiala Arges


Primaria Municipiului Curtea de Arges